Mircea Sandu Adunarea Generala FRF Fotbal intern

"Adunarea Generala nu e valida! Ii dau in judecata! A fost tradare si razbunare" Reactia dura a lui Mircea Sandu dupa decizia FRF

Mircea Sandu a fost lasat fara renta si fara Mogosoaia si Buftea de votul aproape de unanimitate al Adunarii Generale FRF: "Adunarea Generala nu este valida! Ii dau in judecata! A fost tradare si razbunare", a declarat Mircea Sandu la Sport.ro.

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 28 Iunie 2014, 15:45
Data actualizarii: Sambata 28 Iunie 2014, 16:29

Dupa ce a aflat deciziciile luate de Adunarea Generala FRF, Mircea Sandu a reactionat pentru Mediafax:

"In ceea ce ma priveste, nu au decis nimic. Pentru ca astfel de decizii nu se pot aplica retroactiv. Noul statut va intra in vigoare odata cu hotararea instantei.

"Dar hotararile nu au retroactivitate. Oricum, in cazul in care aplica aceasta decizie ii voi da in judecata."

"Dar vor fi contestatii si in ceea ce priveste faptul ca aceasta Adunare Generala nu este statutara, pentru ca nu s-a inregistrat in Registrul Federatiilor si Comitetul Executiv care a convocat aceasta Adunare Generala. Vor fi contestatii multe"

Sandu, despre gaura de 4 milioane de euro de la FRF

"Am ramas stupefiat cand am citit ca ar fi o gaura de 17 milioane in federatie. Asta a fost prezentata de presedinte. Eu am sunat trezorierul, care a ramas si el siderat de aceasta declaratie. O parte din acei bani sunt varsati de UEFA pentru drepturile de televizare pe 2014, iar restul sunt contracte deja semnate, in derulare, aflati in evidenta contabila, si toate aceste sume se regasesc in contabilitate. E foarte simplu: nicio secunda auditorul nu a spus asa ceva. E o autointerpretare a auditului efectuat", a spus Sandu.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies