Fotbal intern

Gigi Becali, avertisment pentru CSA Steaua: „Le e frică! Fac mișmașuri să ne oprească!” Veste proastă pentru „militari”

Patronul FCSB-ului vrea să joace ultimul meci al sezonului, cu CFR Cluj, pe stadionul din Ghencea. 

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 21 Aprilie 2022, 10:19
Data actualizarii: Joi 21 Aprilie 2022, 10:27

Victoria de pe terenul CFR-ului, 1-0, a făcut-o pe FCSB să se apropie la 2 puncte de gruparea din Gruia, cu 5 meciuri până la finalul campionatului. Iar dacă lupta va fi la fel de strânsă, elevii lui Toni Petrea (46 ani) îi vor întâlni pe ardeleni în ultima etapă a sezonului. Doar că partida nu se va putea disputa pe Arena Națională, stadionul fiind rezervat pregătirii pentru SAGA Festival, un eveniment de muzică electronică. 

Gigi Becali (63 ani) a anunțat că suporterii l-au convins să insite ca jocul să se desfășoare pe stadionul din Ghencea. Doar că omul de afaceri se lovește te barierile oficialilor de la CSA Steaua. 

Gigi Becali: „Să răspundă penal pentru mizeriile pe care le fac”

„Le e frică că nu au ce să facă. Fac mișmașuri ca să ne oprească. Varianta este să răspundă odată penal pentru mizeriile pe care le fac. Au făcut și în trecut (n.r. la meciul cu U Cluj). Este vădit că tu nu ai nimic stabilit. 

Dacă faci asta, ești om penal, care faci mizerii penale. E treaba lor. Poate face Domnul și nu mai este nevoie să jucăm meci de titlu. Facem doar festivitate și sărbătoare atunci. Sau poate sunt ei campioni până atunci”, a declarat Gigi Becali pentru gsp

Recent, în spațiul media a apărut informația că meciul dintre CSA Steaua și CSM Galați, care ar fi trebuit să se joace în Moldova, ar urma să se dispute pe arena din Ghencea, la fel cum s-a întâmplat anul trecut cu U Cluj. Doar că șeful secției de rugby de la Galați exclude această variantă. 

„Nu s-a pus problema. Nu ne-a căutat nimeni, nici oficial, nici neoficial. Ce pot să vă spun eu este că ne dorim să jucăm la Galați. Suntem un club mic, venirea Stelei aici ar fi specială. Nu am putea să acceptăm să jucăm în Ghencea”, a spus Valentin Ioviță pentru sursa citată. 

Modifică setările cookies