VIDEO EXCLUSIV Gică Popescu, intervenție în direct la TV înainte de meciul Generației de Aur: ”Un singur cuvânt am de zis. Respect”

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 25 Mai 2024, 20:11
Data actualizarii: Sambata 25 Mai 2024, 20:10

Meciul de adio al Generației de Aur e la Pro TV și pe VOYO de la ora 20:30.

Generația de Aur va lua parte la un eveniment dedicat în weekend, pe Arena Națională. Foștii internaționali români se vor confrunta cu legende din fotbalul internațional. Partida va fi în direct la Pro TV și pe VOYO de la 20:30, sâmbătă.

Gică Popescu, intervenție în direct la TV înainte de meciul Generației de Aur: ”Un singur cuvânt am de zis. Respect”

Fostul internațional român, Gică Popescu, a avut o intervenție la Știrile din sport de la PRO TV sâmbătă, alături de reporterul PRO TV Matilda Popa. Cu peste 50 de mii de spectatori în tribune, Gică Popescu și-a exprimat recunoștința față de publicul sosit pe Arena Națională.

”Singurul cuvânt care îmi vine în minte e respect. E un lucru extraordinar că am reușit să umplem un stadion întreg. Nu ne-am așteptat atunci când ne-am hotărât să facem acest eveniment că vom reuși să aducem 55 de mii de oameni în tribună. E o dovadă de respect. Lumea apreciază ce am făcut. Din păcate, astăzi vom pune punct carierei la echipa națională.

Veneam de la hotel și fiecare ne doream ca drumul să nu se termine niciodată. Ultima dată când am împărțit vestiarul. A fost o atmosferă incredibilă. (n.r. Cine a făcut tactica?) Domnul Iordănescu. Nu, nu (n.r. nu a interenit nimeni). Chiar dacă suntem șapte-opt antrenori în vestiar”, a spus Gică Popescu la PRO TV.

Generația de Aur - World Stars

Meciul care se va juca pe Arena Națională începe la 20:30 și până acum s-au vândut aproape toate biletele pe cel mai mare stadion al țării. 

Componenții Generației de Aur se antrenează în fiecare zi pe arena Arcul de Triumf și trag tare pentru a fi în cea mai bună formă la ora meciului. 

Adversarii tricolorilor în confruntarea de sâmbătă vor fi antrenați de Jose Mourinho, iar echipa va fi formată din foști colegi ai tricolorilor de la formațiile la care au activat în străinătate. 

TOATE DETALIILE MECIULUI - AICI

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!