Gica Popescu, iesire violenta dupa aceasta fotografie: "Nu faceti aprecieri dupa un rahat de poza! Nu va doresc sa traiti ce am trait eu"

Gica Popescu, iesire violenta dupa aceasta fotografie: "Nu faceti aprecieri dupa un rahat de poza! Nu va doresc sa traiti ce am trait eu"

Gica Popescu a avut o iesire nervoasa cand a fost intrebat despre o fotografie in care apare la aceeasi masa cu Razvan Burleanu.

Cei doi au participat la o intrevedere oficiala lunea trecuta la Sofia, Bulgaria, unde s-a semnat un memorandum care permita Romaniei sa isi depuna candidatura pentru organizarea EURO 2028 sau a Campionatului Mondial din 2030 alaturi de Serbia, Bulgaria si Grecia.

Burleanu a fost prezent ca presedinte al FRF, in timp ce Gica Popescu a participat din postura de consilier onorific al premierului Romaniei.

Gica Popescu si Razvan Burleanu s-au luptat pentru functia de presedinte al FRF in 2014. Burleanu a castigat cursa din alegeri, in timp ce fostul international roman a ajuns la inchisoare. Intrebat despre fotografia in care apare alaturi de Burleanu, Gica Popescu a rabufnit.

"Am reprezentat doua institutii, atata tot. N-a fost prima oara cand ne intalnim, ne-am intersectat si la comitetul interministerial. Nu ne strangem in brate, nu ne pupam, daca asta vrei sa stii. Totul tine doar de implicarea in niste proiecte comune. Nu exista un dialog apropiat, ti-am spus. Ce cred colegii mei din Generatia de Aur? Nu stiu, intreaba-i! Credeti ce vreti, dar n-ati fost in pielea mea! Nu stiti ce e in sufletul meu! Nu rascoliti un episod dureros pentru mine si va cer sa nu faceti aprecieri dupa un rahat de poza. Nu va doresc sa traiti ce am trait eu", a declarat Gica Popescu pentru Libertatea.

FOTO: Libertatea

Revolutie in ring: Noaptea Campionilor la Timisoara! Supergala de box in direct la PRO X, vineri de la 9 seara!VIDEO PROTVPLUS.RO

BRAT