FOTO ȘI VIDEO Gică Popescu a dezvăluit câte bilete s-au vândut la meciul de adio al Generației de Aur + detaliul inedit de la conferința organizată la Muzeul Fotbalului

Gica Popescu Adam Lamentowicz Muzeul Fotbalului Fotbal intern
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 04 Aprilie 2024, 16:32
Data actualizarii: Joi 04 Aprilie 2024, 18:07

Sâmbătă, 18 mai, de la ora 20:30, Gheorghe Hagi și compania vor disputa ultima confruntare în fața suporterilor români, pe Arena Națională.

La 30 de ani de la sfertul de finală de la Campionatul Mondial din Statele Unite ale Americii, foștii mari internaționali români au pus bazele unui meci de adio organizat pe Arena Națională spre sfârșitul lunii mai.

Gică Popescu a dezvăluit câte bilete s-au vândut până acum la meciul de adio al Generației de Aur

Joi, 4 aprilie, Gică Popescu a susținut o conferință de presă la Muzeul Fotbalului din Capitală, alături de Adam Lamentowicz, CEO Superbet Polonia. 

Pe lângă faptul că fostul internațional a confirmat prezența unor legende din fotbal la meciul de adio al Generației de Aur, Gică Popescu a dezvăluit și numărul de bilete vândute până acum.

  • Așadar, aproximativ 42 de mii de tichete au fost achiziționate de fani pentru a urmări meciul de adio al Generației de Aur de pe Arena Națională

”Din echipa starurilor contra cărora vom juca se numără Nuno Gomes, Christian Panucci, Rivaldo, Karembeu, Hristo Stoichkov. Mai sunt și alte nume pe care urmează să le facem publice în perioada următoare. Avem o listă deja confirmată”, a spus Gică Popescu la acest eveniment.

Un detaliu inedit de la conferința de presă organizată la Muzeul Fotbalului este că Hristo Stoichkov și Rivaldo au ”sunat în direct” pentru a-și confirma prezența la meciul de adio.

VIDEO | Hristo Stoichkov & Rivaldo vor fi prezenți la meciul de adio al Generației de Aur

"Pentru ultima dată împreună"

Pe 25 mai 2024, de la ora 20:30, Arena Națională din București va găzdui un eveniment emoționant: meciul de retragere al "Generației de Aur", intitulat "Pentru ultima dată împreună".

La 30 de ani de la performanțele remarcabile de la Campionatul Mondial din 1994, jucătorii care au adus bucurie și speranță românilor vor reveni pe teren pentru a-și lua rămas bun de la suporteri. Gheorghe Hagi, Gheorghe Popescu, Ionuț Lupescu, Miodrag Belodedici, Florin Prunea, Marius Lăcătuș, Ilie Dumitrescu, Bogdan Stelea, Florin Răducioiu se vor alinia din nou aliniați sub culorile României.

Spectacolul va fi completat de nume mari ale fotbalului internațional, precum Rivaldo și Hristo Stoichkov. Pe Arena Națională sunt așteptați peste 50.000 de români dornici să retrăiască momentele magice oferite de foștii mari jucători ai României.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!