Fuga de 5 mil dolari din Romania a lui Piturca, IN DETALIU. Cum l-a lasat pe Burleanu singur, cu o sticla de apa, in fata tuturor

Gest surprinzator al lui Piturca. A fugit din conferinta de presa, imediat dupa ce a rupt contractul cu nationala.

N-a acceptat sa antreneze la arabi si sa conduca si nationala, la meciul cu Irlanda de Nord. "N-o sa reziste decat 3 luni la arabi", spune Mititelu.

Piturca s-a grabit sa ajunga la arabii care-i dau 5 milioane de dolari si a tinut cea mai scurta conferinta din viata sa, la despartirea de nationala. A vorbit doar 3 minute. VEDETI AICI TOATA CONFERINTA DE PRESA IN CARE PITURCA S-A DESPARTIT DE NATIONALA

"Este un regret plecarea la echipa natuionala. Am luat decizia cea mai buna in ceea ce ma priveste", a declarat Victor Piturca, dupa care s-a ridicat, a spus "va multumesc" si s-a dus la Burleanu:

"Domnule presedinte, va multumesc foarte mult.", i-a spus lui Burleanu, caruia i-a intins mana si a plecat din sala de conferinta.

Si Burleanu a avut o reactie surprinzatoare. S-a repezit si i-a luat apa lui Piturca.

"Am avut-o si eu in vara o oferta din zona araba, dar am refuzat! Fotbalul a crescut, conditiile sunt bune, chiar daca e foarte cald. Slabesti!", a spus Hagi.

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /

VIDEO PROTVPLUS.RO

De ce nu a fost reținută șoferița care a lovit mortal două fete pe trotuar, în cartierul Andronache
BRAT

Modifică setările cookies