Rapid, favorita la promovare dupa victoria cu FCSB II! Spectatori de marca la meciul cu 7.000 de fani in "Regie"!

Rapid, favorita la promovare dupa victoria cu FCSB II! Spectatori de marca la meciul cu 7.000 de fani in "Regie"!

Rapid - FCSB 2 se joaca in Regie.

Rapid este tot mai aproape de promovarea in Liga a 2-a, dupa o noua victorie. Elevii lui Pancu au reusit sa o invinga pe FCSB II si sa consolideze pozitia de lider. Rapidistii au profitat si de semiesecul celor de la CS Afumati, 1-1 cu CS Faurei, si s-au distantat la cinci puncte de urmaritoare.

Giulestenii au avut parte de o galerie selecta la meciul din "Regie". In tribune au fost peste 7.000 de oameni, iar printre ei s-au aflat Mircea Lucescu, Gino Iorgulescu, presedintele LPF, si actorul Ion Dichiseanu.


UPDATE | Draghiceanu deschide scorul in minutul 43 pentru Rapid dupa o faza incredibila in apararea celor de la FCSB 2. Draghiceanu a reusit dubla in minutul 53.


Este al doilea meci pe care rapidistii il joaca pe stadionul din Regie. Arena din Giulesti este pusa la pamant pentru a se construi un stadion ultramodern in vederea organizarii EURO 2020.

Mircea Lucescu, Gino Iorgulescu - presedintele LPF sau actorul Ion Dichiseanu se numara printre spectatorii de lux de la derby-ul din liga a treia.

Inaintea meciului, Rapid este lider in seria a doua din liga a treia, cu 44 de puncte dupa 17 meciuri. FCSB 2 este pe locul 9, cu 19 puncte dupa 16 partide.

sursa foto: DigiSport

VIDEO PROTVPLUS.RO

Raport Reuters: PRO TV, pe primul loc în topul brandurilor de presă din România. „Domină topul încrederii”
BRAT
Modifică setările cookies