FOTO ȘI VIDEO Florinel Coman a ales între Haaland și Mbappe! Jucătorul de la FCSB, pus să îi recunoască pe coechipierii „deghizați” în femei! Imagini virale 

Florinel Coman andrei ciobanu FCSB Fotbal intern
Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Luni 29 Mai 2023, 17:56
Data actualizarii: Luni 29 Mai 2023, 17:57

Florinel Coman (25 ani) a fost supus unei „provocări” odată ce s-a încheiat sezonul în Superliga României. 

Coman a fost cel mai bun jucător al roș-albaștrilor în acest sezon, însă prestațiile sale bune nu au fost suficiente pentru ca echipa să reușească să câștige titlul. Fotbalistul de 25 de ani a pasat decisiv pentru ambele goluri marcate de vicecampioană în meciul cu Farul, scor 2-3, în care titlul a fost decis. 

Odată încheiat sezonul, Coman a luat parte la o provocare într-un show online cu tematică sportivă realizat de Andrei Ciobanu, cunoscut comediant român. Emisiunea s-a desfășurat în 4 runde, așa cum se și numește, având diferite provocări pentru jucătorul de la FCSB. 

Florinel Coman, pus să își recunoască colegii deghizați în femei 

Pentru început, Florinel Coman a fost pus să aleagă între Erling Haaland și Kylian Mbappe și a răspuns scurt: „Mbappe”, iar apoi, între Real Madrid și Manchester City, madrilenii au avut câștig de cauză. Ultima „întrebare” pentru jucător a fost dacă preferă „salata de vinete cu maioneză sau fără” și a optat pentru varianta cu maioneză. 

Rundele 2 și 3 s-au desfășurat pe terenul de joc, la Berceni, acolo unde FCSB are baza, iar fotbalistul și comediantul au fost nevoiți să tragă la poartă, dar și să răspundă la diferite întrebări legate de istoria echipei. Ulterior, în ultima rundă, atât Coman cât și Andrei Ciobanu au fost puși să recunoască jucătorii FCSB-ului care au fost „transformați” în femei.  

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!