Fotbal intern

Filmare SOCANTA cu Cornel Dinu injurand ca la usa cortului: "Imi bag p*** in fata ta si a lui Multescu! Moraru ala e un alcoolic, la nivelul lui Andone!"

Cornel Dinu a fost surprins intr-o ipostaza cu adevarat socanta, injurand ca la usa cortului fosti fotbalisti ai lui Dinamo. 

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 21 Mai 2020, 22:56
Data actualizarii: Joi 21 Mai 2020, 22:57

Fostul jucator si antrenor al "cainilor" a fost surprins intr-o ipostaza deloc placuta. Cornel Dinu a fost filmat la o masa alaturi de legenda Stelei, Miodrag Belodedici, dar si alti oameni ai fotbalului, in timp ce injura fostii jucatori ai lui Dinamo. 

Ioan Andone, Gigi Multescu si Dumitru Moraru au fost cei care au intrat in gura lui Cornel Dinu. Discursul sau nu a putut fi reprodus in totalitate din cauza limbajului neadecvat pe care "Mister" l-a folosit. 

Filmarea a fost postata pe pagina de Facebook "Sir Ilie Dumitrescu", care se ocupa de pamfletarea oamenilor din fotbalul romanesc. 

"Imi bag p*** in fata ta si a lui Multescu. Ala, cel putin, Moraru ala e un alcoolic, la nivelul astuia care cumpara Dinamo, Andone. Baga-mi-as p*** in parlitii ma-tii, fotbalistii p**** ati fost. Sa moara mama daca nu. Niste idioti, oi ratacite, prosti ca noaptea. Au fost fotbalisti, fotbalisti instinctuali, dar cu creierul...", spune Dinu pe filmarea socanta aparuta pe Facebook. 

Modifică setările cookies