Pancu si-a cerut scuze dupa ce i-a numit "sobolani" pe suporterii nemultumiti ai Rapidului: "Mi-ar trebui un Meme Stoica la Rapid!"

Daniel Pancu si-a cerut scuze pentru cuvintele dure pe care le-a folosit ieri la adresa suporterilor nemultumiti ai Rapidului.

"Sobolanii au iesit din cotloane, locul lor e in intuneric", a rabufnit Daniel Pancu, ieri, dupa o saptamana tensionata la Rapid, ca urmare a infrangerii suferite sambata trecuta in campionat.

Pancu si-a cerut scuze pentru cuvintele grele rostite dupa 4-1 cu Popesti Leordeni.

"Prezint scuze pentru 99,9% dintre suporterii Rapidului, 99,9% dintre fostii jucatori, conducatori si patroni. Jocul echipei nu avea cum sa functioneze la maximum de la primele meciuri de anul asta. Eu am si explicat asta inca din perioada de pregatire. Indiferent de ce s-ar mai intampla, reactii precum cea de ieri n-o sa mai vedeti de la mine! De aceea si vin cu scuze", a spus Pancu in Gazeta Sporturilor.

Pancu spune ca ar avea nevoie la Rapid de un om care sa faca legatura intre el, conducere si suporteri.

"Adevarul e ca as avea nevoie de un om puternic in club. O persoana care sa se ocupe de alte probleme pentru ca eu sa fiu responsabil doar de fotbal. Mi-ar trebui un Meme Stoica al Rapidului, doar ca nu stiu daca e de gasit in Romania".

VIDEO PROTVPLUS.RO

44 de ani de la cutremurul din 4 martie 1977. Specialiști: Un seism de peste 7 grade se poate produce oricând
BRAT

Modifică setările cookies