FOTO ȘI VIDEO Fanii FCSB au trimis pizza pentru susținătorii CSA Steaua care așteaptă la ÎCCJ

Un nou termen la Înalta Curte de Casație și Justiție în procesul privind palmaresul Stelei.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 28 Martie 2023, 15:15
Data actualizarii: Marti 28 Martie 2023, 19:29

Pe 16 martie, ÎCCJ a stabilit un nou termen pentru procesul dintre FCSB și CSA Steaua, iar astăzi este ziua în care poate veni un verdict în cazul palmaresului.

Fanii FCSB au trimis pizza pentru susținătorii CSA Steaua care așteaptă la ÎCCJ

Câțiva suporteri ai celor de la CSA Steaua și-au făcut apariția la sediul Înaltei Curți de Casație și Justiție încă de dimineață, în jurul orei 8:30, așa cum s-a întâmplat și la alte termene din acest proces.

Fanii celor de la FCSB au ales o altă abordare, una ironică. Susținătorii vicecampioanei au trimis trei cutii de pizza la sediul ÎCCJ pentru suporterii celor de la CSA Steaua, care așteaptă acolo decizia.

Tot în jurul orei 15, la sediul ÎCCJ și-au făcut apariția și avocații celor de la FCSB, Adrian Cavescu și Dan Idita, care, la rândul lor, așteaptă decizia instanței.

Procesul FCSB - CSA Steaua pentru palmares

Ce se judecă astăzi? Reprezentanții celor de la FCSB au făcut recurs la decizia luată de Curtea de Apel din iunie 2021, potrivit căreia palmaresul Stelei din perioada 1947 - 1998 aparține Clubului Sportiv al Armatei Steaua, iar Asociația non-profit AFC Steaua deține palmaresul din perioada 1998-2003, asupra căruia, potrivit Steaua Liberă, CSA poate emite pretenții în urma deciziei luate în urmă cu doi ani.

Pentru că reprezentanții Curții de Apel le-au dat dreptate celor de la CSA Steaua în 2021, în cazul grupării din Ghencea va fi vorba, din punct de vedere juridic, despre o acțiune de constatare. Dacă vor avea câștig de cauză, cei de la FCSB nu mai pot susține, din punct de vedere juridic, că sunt continuatorii Stelei!

Mai exact, ÎCCJ va constata dacă Tribunalul București și Curtea de Apel au aplicat corect legea în acest caz. Dacă nu apar ”surprize”, Steaua va rămâne cu palmaresul din perioada 1947-1998, iar FCSB cu cel din perioada 2003-prezent.

Rămâne de văzut ce se va întâmplat cu palmaresul deținut de AFC Steaua, din perioada 1998-2003, în cazul în care CSA Steaua va avea câștig de cauză din nou.

Articol recomandat de stirileprotv.ro
Anunțul momentului vine din Rusia
Vineri 12 Mai 2023, 11:45
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!