Eugen Trica Atanas Trica Fotbal intern

Eugen Trică jubilează! De câte ori a revăzut golul fiului său, Atanas, din partida cu Dinamo

Atanas Trică-Balaci a reușit în victoria cu Universității Craiova, 6-1 cu Dinamo, în Ștefan cel Mare, să marcheze primul său gol în Liga 1.

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 12 Februarie 2022, 08:56
Data actualizarii: Sambata 12 Februarie 2022, 09:02

Atanas Trică și-a ales numărul 88 la Universitatea Craiova, bunicul său, Ilie Balaci, făcând istorie cu numărul 8 pe spate. De altfel, coincidențele nu se opresc aici. Tânărul jucător a izbutit să marcheze chiar în minutul 88 primul gol pentru gruparea din Bănie. 

Tatăl său, Eugen Trică, a mărturisit că a revăzut golul fiului său de 100 de ori.

  • Moment istoric! Neputul lui Ilie Balaci a fost prezentat la Universitatea Craiova! Prezentarea lui Atanas Trica

"Am văzut golul de 100 de ori. M-am bucurat foarte mult, m-a făcut foarte fericit. L-am felicitat, i-am zis să o ţină tot aşa, pentru că este important acest gol, pentru el, pentru încrederea lui, pentru moralul său. Chiar cred că avea mare nevoie de acest gol, ştiu că-şi dorea mult să marcheze.

Din discuţiile pe care le-am avut cu el, înainte cu două zile de meci, chiar nu ştiam dacă va fi păstrat în lot. De aceea l-am şi întrebat de mai multe ori dacă este în lot.

M-a făcut foarte fericit, chiar mi-au dat lacrimile aseară. Mai ales dacă eşti atacant, un gol îţi dă aripi", a declarat Trică, potrivit telekomsport.ro.

Luni are loc partida din etapa a 26-a, Universitatea Craiova - FCU Craiova. Trică a antrenat gruparea lui Adrian Mititelu, dar sufletul său e alături de fiul său. "Luni ţin cu Atanas, sper să mai marcheze. Doar atât mă interesează, să marcheze el cât poate de mult.

Legat de meci, important este ca acest meci să se joace pe teren, iar cel mai bun să câştige. FC U Craiova are rezultate pozitive, mă bucură acest lucru, a urcat şi în clasament, asta e cel mai important", a mai spus Eugen Trică, pentru sursa mai sus menționată.

  • Universitatea Craiova - FCU Craiova are loc luni, de la ora 19:55, pe Ion Oblemenco. Ultima partidă din runda a 26-a e transmisă în format liveblog pe www.sport.ro.
Modifică setările cookies