Fotbal intern

Ei sunt cei trei fotbaliști români care ar face față în tricoul lui Villarreal: „Foarte realist spun!”

Românul care a petrecut patru ani în tricoul lui Villarreal a numit trei fotbaliști din țara noastră care ar putea face față acum în tricoul Villarrealului.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 05 Mai 2022, 17:02
Data actualizarii: Joi 05 Mai 2022, 17:08

Gică Craioveanu este de părere că Florin Tănase, Alexandru Cicâldău sau Ivan ar avea calitățile necesare pentru a îmbrăca tricoul lui Villarreal.

Craioveanu știe ce le lipsește fotbaliștilor români pentru a juca la nivel ridicat

„Foarte realist, eu spun că putem avea jucători la nivelul acesta, în tricoul lui Villarreal! Tănase, despre care spunea Ioan Andone, cred că are multă calitate și, dincolo de asta, faptul că marchează foarte mult, deși nu e vârf, îi aduce un plus foarte apreciat în evaluările pe care le-ar face un club de aici.

Îi văd la Villarreal sau la un club de acest nivel și pe Cicâldău sau Ivan. Mai ales că se zvonește că Villarreal îl va vinde pe Danjuma.

Noi avem jucători de talent, trebuie să renunțăm însă la mentalitatea mulțumirii cu puțin! Gata, ne-am transferat, avem salariu mare… și ce facem? Eu am plecat la 27 de ani din România și am ieșit de două ori golgheter! Nu m-am grăbit să plec repede, câine surd la vânătoare”, a declarat Craioveanu,  potrivit Playsport.

Gică Craioveanu a jucat la Villarreal în perioada iulie 1998 - iulie 2002, îmbrăcând de 90 de ori tricoul spaniolilor și trecându-și 22 de goluri în palmares.

Modifică setările cookies