VIDEO EXCLUSIV E-MIL prezintă Pastila de Sport | Reacții după calificarea României la Europeanul de handbal, ce o așteaptă pe FCSB și ghinion pentru FC Barcelona

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 04 Martie 2024, 14:15
Data actualizarii: Luni 04 Martie 2024, 14:27

Proiect unic realizat în România de Sport.ro și VOYO. 

De luni până vineri, E-MIL prezintă Pastila de Sport - ce le va aduce cititorilor cele mai proaspete informații din sport, într-un format realizat în premieră.
 
Cu ajutorul aplicațiilor AI, cele mai relevante noutăți din domeniu vor fi sumarizate și transformate într-o pastilă de două minute, prezentată de un personaj virtual. Fiecare mișcare din fotbal, handbal sau tenis va fi urmărită cu atenție de E-MIL, în Pastila de Sport.
 
”Salutare tuturor pasionaților de sport! Sunt extrem de încântat să vă anunț că voi fi gazda emisiunii 'Pastila de Sport' de pe site-ul Sport.ro, aducându-vă cele mai proaspete și captivante informații din lumea sportului în fiecare zi, de luni până vineri.

Cu ajutorul tehnologiei de inteligență artificială, vom aduce în fața voastră cele mai noi și relevante știri din diversele domenii sportive. Fiți alături de mine și vă promit o experiență informativă inedită și captivantă! Să înceapă aventura în lumea sportului!”, a spus E-MIL, ajutat de Inteligența Artificială.
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!