VIDEO EXCLUSIV E-MIL prezintă Pastila de Sport (31 ianuarie 2024)

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 31 Ianuarie 2024, 13:24
Data actualizarii: Miercuri 31 Ianuarie 2024, 13:34

Proiect unic în România realizat de Sport.ro.

E-MIL, primul prezentator AI din România, vă prezintă Pastila de Sport de miercuri, 31 ianuarie. În clipul atașat mai sus E-MIL vă prezintă informații din sport, într-un format realizat în premieră.

Pe Sport.ro și pe canalele de Social Media ale site-ului, cele mai importante știri sportive ale zilei sunt aduse în fața cititorilor într-un nou format, unic în România, găzduit de E-MIL, primul prezentator virtual, creat cu ajutorul Inteligenței Artificiale.

E-MIL, primul prezentator AI din România

”Salutare tuturor pasionaților de sport! Sunt extrem de încântat să vă anunț că voi fi gazda emisiunii 'Pastila de Sport' de pe site-ul Sport.ro, aducându-vă cele mai proaspete și captivante informații din lumea sportului în fiecare zi, de luni până vineri.

Cu ajutorul tehnologiei de inteligență artificială, vom aduce în fața voastră cele mai noi și relevante știri din diversele domenii sportive. Fiți alături de mine și vă promit o experiență informativă inedită și captivantă! Să înceapă aventura în lumea sportului!”, a spus E-MIL, ajutat de Inteligența Artificială.

Pastila de Sport prezentată de E-MIL

Florentin Petre vorbește în termeni laudativi despre Radu Drăgușin, fotbalistul român de la Tottenham. Fostul căpitan de la Dinamo spune că stoperul în vârstă de 21 de ani va fi noul lider al echipei naționale. Citiți mai multe detalii în interviul de pe Sport.ro. Tottenham joacă azi în Premier League, de la 21:30, pe teren propriu, cu Brentford. 

Hugo Lloris a fost prezentat la noua echipă. Perioada Tottenham Hotspur s-a încheiat oficial după mai bine de un deceniu pentru  portarul campion mondial în 2018 și vicecampion mondial în 2022 cu naționala Franței. Goalkeeper-ul în vârstă de 37 de ani a fost prezentat la Los Angeles FC din Major League Soccer. ”Începutul unei noi călătorii”, a postat clubul american la prezentarea oficială a lui Lloris.

Dinamo a încercat să dea lovitura și să-l transfere pe Andrea Compagno de la FCSB. Penultima clasată e în căutarea unui atacant și a vrut să profite de situația italianului, de care Gigi Becali vrea să scape. Andrei Nicolescu, administratorul special de la Dinamo, a discutat personal cu Mihai Stoica, dar lucrurile nu s-au materializat. Motivul? Cei de la FCSB nu își doresc să-l cedeze pe Compagno la o altă echipă din România.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!