VIDEO EXCLUSIV Dumitru Dragomir îl trimite pe Gigi Becali la FRF! "Să-și ia licența de antrenor!" Ce spune "Corleone" despre optica patronului de la FCSB  

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 15 Noiembrie 2021, 11:41
Data actualizarii: Luni 15 Noiembrie 2021, 12:09

Dumitru Dragomir a vorbit luni dimineața la Ora Exactă în Sport, emisiune moderată de Ioana Cosma.

Fostul șef al LPF a comentat despărțirea lui Edi Iordănescu de FCSB și spune, mai în glumă mai în serios, că patronul roș-albaștrilor ar trebui să-și ia licența de antrenor. 

Totodată, "Corleone" susține că nu-l interesează titlul pe Becali, ci să facă profit în urma transferurilor.

Dumitru Dragomir: "Gigi Becali e capitalist!"

"Gigi Becali când dă de bani mulți nu-l interesează că piarde un milion sau două, nu e la nivelul nostru. El e capitalist, vrea să vândă jucători pe bani mulți.

El nu regretă nimic în viața lui, îl doare în pălărie dacă ia titlul sau nu, pe el îl interesează să crească jucători, să ia bani mulți, pe unii i-a vândut fără să merite bani mulți datorită verilor, care sunt diabolici.

Să meargă să-și ia licența pro, să-și ia un secund și să antreneze, își ia licența pro și prin telefon dă ordine.

La FCSB favorit e pe primul loc să devină antrenor Gigi Becali, pe 2 Gigi Becali, pe trei Gigi Becali", a punctat Dumitru Dragomir, luni dimineața, la Ora Exactă în Sport de la Pro X.

Edi Iordănescu și-a luat rămas bun de la jucătorii FCSB-ului

Edi Iordănescu a mers luni dimineața la baza sportivă de la Berceni pentru a-și lua rămas-bun de la jucători după despărțirea de FCSB.

La Berceni a fost prezent și Gheorghe Mustață, liderul suporterilor de la FCSB, care a avut o discuție aprinsă la telefon cu patronul echipei, Gigi Becali. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!