Claudiu Raducanu a fost ELIBERAT! Detalii de ultima ora din Mexic: ce suma plateste pentru a scapa de inchisoare

Autor: Sport.ro
Miercuri 29 Octombrie 2014, 09:04

UPDATE 9:19 Claudiu Raducanu si Gheorghe Papara, celalalt roman retinut sub acuzatia de clonare de carduri, au fost eliberati de politia mexicana! Fiecare a trebuit sa plateasca o cautiune in valoare de 30 000 de pesos, echivalentul a 1750 de euro!

Raducanu se afla acum in custodia biroului de emigrari si va fi dus la centrul regional din Chetumal, unde i se vor stabili conditiile sederii in tara!


______________________________________________________________________________________

Claudiu Raducanu are probleme mari. A fost retinut in Mexic pentru clonare de carduri!

Asupra sa si a unui prieten au fost gasite nu mai putin de 60 de carduri, de pe fiecare dintre ele fostul stelist retragand aproximativ 300 de euro. Claudiu Radcanu si Gheorghe Papara, celalalt roman retinut, sunt anchetati pentru fals, uz de fals si dare de mita.

Angajatii sectiei consulare a Romaniei din Mexic au explicat situatia pentru Gazeta Sporturilor: "Stiam doar de celalalt roman, venisa sa-si faca niste acte de sedere aici. Mexicul a devenit extrem de atractiv pentru romani in ultima vreme. Raducanu e in continuare arestat, totul e in stadiu preliminar, se strang probe. Nu ne putem da seama inca de gravitatea faptei, ar putea fi chiar eliberati".

Raducanu jucase ultima oara pentru FC Romania, echipa care a uimit Anglia in acest sezon cu parcursul din FA Cup. Clubul romanilor din Londra (liga 9) a ajuns pana in turul 2 de calificare in Cupa Angliei, unde a fost eliminat de Sutton United (liga a 6-a).

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /
Klaus Iohannis, despre pașaportul de vaccinare în UE: „Ar trebui utilizat pentru scopuri medicale”
BRAT

Modifică setările cookies