Fotbal intern

Dinamo mai face un transfer înainte de confruntarea cu FCSB! 

Dinamo - FCSB, meci din etapa a 23-a a Ligii 1, are loc duminică, de la ora 20:00, pe stadionul din Șoseaua Ștefan cel Mare. 

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 27 Ianuarie 2022, 13:54
Data actualizarii: Joi 27 Ianuarie 2022, 14:07

Dinamo face aproape în fiecare zi câte un transfer, iar șefii par să-i îndeplinească lui Flavius Stoican toate cerințele. Cu un lot subțire în prima parte a campionatului, formația din Șoseaua Ștefan cel Mare a declanșat ofensiva pe terenul transferurilor în această iarnă. 

Antoni Ivanov, la Dinamo

Dacă vor confirma sau nu, rămâne de văzut. Cert e că Iuliu Mureșan și oamenii săi se străduiesc să asambleze un lot competitiv, compatibil cu aspirațiile echipei: salvarea de la retrogradare. Mureșan a anunțat joi după prânz că Dinamo l-a transferat și pe mijlocașul în vârstă de 26 de ani, Antoni Ivanov. 

”Antoni va ajunge azi la București și va semna cu noi în orele următoare”, a declarat Iuliu Mureșan, potrivit  digisport.ro.

Născut în Sofia, mijlocașul ofensiv de 1,70 m va fi împrumutat de Universitatea Craiova la Dinamo, după cum a mai spus oficialul "câinilor". E cotat la 300.000 de euro,  iar în trecut bulgarul a valorat și 1 milion de euro.

Zilele trecute, formația lui Flavius Stoican i-a transferat de la CFR Cluj pe Jonathan Rodriguez și pe Celar. Ivanov a jucat opt partide pentru Universitatea Craiova în acest sezon. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies