Alex Bourceanu Arsenal Tula Fotbal intern Alex Bourceanu

"Din acel moment cariera mea s-a terminat!" Alex Bourceanu a avut puterea să recunoască marea eroare a carierei 

Alex Bourceanu (36 de ani) a strâns 26 de selecții la echipa națională. 

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 26 Decembrie 2021, 16:26
Data actualizarii: Duminica 26 Decembrie 2021, 17:17

Alex Bourceanu, fost campion cu FCSB, a dezvăluit care a fost cea mai neinspirată decizie pe care a luat-o în carieră. Fostul mijlocaș central al naționalei a scos în evidență un episod din care pot învăța și fotbaliștii tineri. 

Gălățeanul a făcut o incursiune în timp și a subliniat momentul în care evolua pentru Arsenal Tula, în Rusia. 

  • Alex Bourceanu

Alex Bourceanu: "În fotbal e ca în junglă!"

"În fotbal e ca în junglă, supraviețuiește cine e mai puternic. M-am accidentat, atâta tot... Nu din vina mea, din vina nimănui! Nici nu știu dacă putem vorbi de vină. Pur și simplu s-a întâmplat. În Rusia, când eram la Arsenal Tula, aveam discuții avansate să-mi prelungesc contractul și am avut o accidentare...

Din acel moment cariera mea s-a terminat! Și trebuie să spun că în momentul ăla eram în echipa campionatului Rusiei, într-un moment foarte bun", a povestit Alex Bourceanu, potrivit Gsp.ro.

Alex Bourceanu a gândit cu... inima 

Bourceanu, care acum deține un restaurant în cartierul Floreasca din Capitală, a spus și care a fost cel mai avantajos contract cu care a fost remunerat. 

"725.000 de euro pe zece luni (n.r.: - a încasat) Dar am făcut doar un an și jumătate de contract. În 2015 n-am luat niciun ban, dar i-am încasat la judecată, la TAS! Eu am încheiat amiabil plecarea, multă lume spune că am greșit, dar urma Campionatul European și speram să fiu în lot. Atunci m-am întors la FCSB pentru că aveam șanse să joc meci de meci. Am plecat și n-am ajuns nici la Euro...

Am renunțat și la foarte mulți bani, deci n-am obținut nimic! Nu mă gândeam la ce bani pierd, ci doar să ajung la echipa națională și să joc la Euro. Din păcate, n-am reușit... De ce? Nu știu... S-a întâmplat. Au fost jucători care au fost mai buni ca mine", a mai spus Bourceanu, pentru sursa citată. 

36 de meciuri a jucat pentru Arsenal Tula fostul mijlocaș central 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!