Dezvăluiri uluitoare despre viața lui Bănel Nicoliță! Prin ce a fost nevoit să treacă înainte de a ajunge fotbalist

Banel Nicolita FCSB Fotbal intern Banel Nicolita
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 29 Decembrie 2021, 11:57
Data actualizarii: Miercuri 29 Decembrie 2021, 12:10

Bănel Nicoliță a trăit pe picior mare după transferul la Steaua (acum FCSB), în 2005, unde a ajuns să încaseze un salariu lunar de 12 mii de euro,

Puțin sunt cei care știu, însă, că până atunci, fostul jucător de bandă al echipei patronate de Becali nu a dus o viață tocmai liștită.

Fostul fotbalist trecut pe la Saint-Etienne și Nantes a dezvăluit că a trecut prin moment extrem de dificile în viața sa, fiind obligat să-și câștige traiul de la o vârstă extrem de fragedă.

Nicoliță intenționează să scrie o carte despre viața sa

„Au fost situații când mă simțeam ca ultimul om de pe pământ. Dar înghiți și mergi mai departe. Iar când treceam prin acele clipe îmi spuneam că o să fiu altfel dacă voi reuși să ies din sărăcie. Și așa am făcut! 

Chiar vreau să scriu o carte despre viața mea, pentru că sunt foarte multe momente necunoscute, pe care le am puternic întipărite în memorie. Știți că m-am înscris singur la școală la șapte ani? Toți copii veneau cu părinți, cu bunici. Eu m-am dus de capul meu.

De pe la șase-șapte ani am început să muncesc. Munceam oriunde ca zilier. La prașilă, la cules de porumb sau de vie. Veneam și acasă cu un strugure, cu o pâine. Iar în toată perioada asta grea mama a stat permanent lângă noi. N-a făcut un pas înapoi. Poate ar fi putut și ea să-și refacă viața după despărțirea de tata, dar a preferat să se dedice total copiilor. Cinci băieți și o fată. Vă dați seama, să stai cu cinci nebuni în casă, să ai răbdare cu fiecare!”, a povestit Bănel Nicoliță, potrivit playsport.ro.

Bănel Nicoliță și-a început cariera la Dacia Unirea Brăila, însă în 2004 a semnat cu Poli AEK Timișoara. În ianuarie 2005, FCSB l-a achiziționat în schimbul sumei de 350 000 de euro, iar în 2011 a fost vândut de Gigi Becali în schimbul sumei de 700 000 de euro, la Saint-Etienne. 

De acolo, Bănel a fost împrumutat la FC Nantes, iar în 2015 s-a întors în România, une a evoluat pentru FC Viitorul, până în 2016, când a semnat cu CS Făurei. În ianuarie 2017 s-a transferat la ASA Târgu Mureș, iar de acolo a semnat în iulie 2017 cu Aris Limassol. Din martie 2018, Bănel Nicoliță a revenit la CS Făurei, acolo unde și evoluează, dar ocupă și poziția de manager. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!