Dezvaluire BOMBA a lui Radoi: "Urma sa joc intr-un meci trucat la Steaua!" Partida in care selectionerul de la U21 n-a mai fost introdus

Dezvaluire BOMBA a lui Radoi: "Urma sa joc intr-un meci trucat la Steaua!" Partida in care selectionerul de la U21 n-a mai fost introdus

Mirel Radoi a povestit cum era cat pe ce sa joace intr-un meci trucat. 

Mirel Radoi, actualul selectioner al nationalei U21, a povestit un episod din cariera sa de jucator, cand a refuzat sa joace intr-un meci trucat. 
 
"Urma sa joc intr-un astfel de meci. Am aflat si am spus ca eu, daca o sa ajung in careul advers, o sa dau gol si nici n-o sa pot lasa pe cineva sa dea gol de langa mine", a spus Mirel Radoi la GSP Live. 
 
Selectionerul de la U21 nu a mai intrat pe teren in acea partida. 
 
"Din minutul 1 pana in minutul 90 m-am incalzit. N-am mai fost introdus pe teren deloc. S-a terminat cum trebuia, egal. Nu pot sa va spun meciul", a explicat Radoi. 
 
Totusi, Gazeta Sporturilor scrie ca partida despre care vorbeste Mirel Radoi ar fi Steaua - FC Arges, terminata 3-3. Meciul s-a jucat in sezonul 2000-2001, cand Steaua era deja campioana. 
 
In minutul 80 Steaua avea 3-0, iar in 8 minute a fost egalata. 
 
Marcatorii ros-albastrilor au fost Danciulescu, Pompiliu Stoica si Alex Piturca, in vreme ce pentru FC Arges au inscris Neaga, Tudor si Dica. 
VIDEO PROTVPLUS.RO

România, sub influența unui ciclon de la Marea Neagră. În Bulgaria a provocat inundații severe
BRAT
Modifică setările cookies