VIDEO Steaua - Dinamo la juniori s-a încheiat cu o bătaie generală: ”I-au spart capul!” + reacția ironică a lui Gică Mihali, antrenorul ”câinilor”

Steaua bataie pe teren Dinamo Liga Elitelor under 19 Fotbal intern
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 19 Martie 2022, 15:08
Data actualizarii: Sambata 19 Martie 2022, 15:35

Meciul s-a disputat astăzi la complexul sportiv din Ghencea și a contat pentru Liga Elitelor Under 19.

Meciul CSA Steaua - Dinamo 1-0, contând pentru Liga Elitelor Under 19 și disputat în această după-amiază la complexul sportiv din Ghencea, s-a încheiat cu o bătaie generală între jucătorii celor două formații.

În prelungiri, după un fault al unui stelist la mijlocul terenului menit să împiedice un contraatac al lui Dinamo, spiritele tinerilor fotbaliști s-au înfierbântat și aceștia au început să se bată chiar sub ochii arbitrului.

Gheorghe Mihali, ironii peste ironii față de propriii jucători: ”Marele Amzar...”

Contactat de sport.ro, fostul internațional Gheorghe Mihali, antrenorul lui Dinamo Under 19, a declarat:

”N-a fost niciun incident. Se mai întâmplă la Steaua - Dinamo. Băieții de la Steaua au jucat senzațional, asta înseamnă să îți dorești. Ne-au dat o lecție de fotbal. Le-au dat cu terenul în cap marilor atacanți pe care îi avem. 

Ne-au dat o lecție usturătoare de fotbal, o lecție despre cum să-ți respecți meseria de fotbalist. Noi avem numai mari talente ca Șutru, Dinu, Grigore, Florea și ziceai că avem Parkinson, nu aveam voie să atingem mingea. Cum îi simțeam pe ăia în spatele nostru, lăsam mingea și fugeam. Nu așa se joacă. Băieții ăia ne-au dat o lecție cum se joacă fotbal, cu atitudine, determinare până la limita regulamentului.

Marele Amzar care, din cauza lui... i-am dat încredere tot timpul, inclusiv la echipa mare. După ce că a jucat cum a jucat, din cauza lui am luat și două cartonașe roșii, portarul și fundașul central. Acum trebuie să apăr eu.

”Urât, dar oamenii au făcut ce trebuia pentru a câștiga”

Amzar a scăpat la mijlocul terenului, s-a trezit și el să dribleze pe unul în minutul 94, că până atunci ăia l-au făcut varză. A zis 'hai să driblez și eu pe unul în minutul 94, poate pot și eu'. El nu e fundaș stânga, se crede coordonator de joc. L-a faultat, l-a ținut băiatul de tricou, fault tactic, iar el s-a ridicat și l-a îmbrâncit. 

Atunci au sărit toți acolo, i-au spart capul unui fundaș. A fost un meleu, a intrat și un spectator în teren. Urât, dar oamenii au făcut ce trebuia pentru a câștiga. Cu doi ani mai mici decât noi, unii cu un an, ne-au arătat ce înseamnă să-ți respecți meseria de fotbalist”.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!