VIDEO EXCLUSIV De la șampanie la dezamăgire. Gigi Becali, mesaj aspru îndreptat spre vedeta FCSB-ului

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 07 Iunie 2022, 19:19
Data actualizarii: Marti 07 Iunie 2022, 19:26

Patronul de la FCSB devine din ce în ce mai exigent în condițiile în care CFR domină fotbalul românesc. 

Malcom Edjouma a fost adus de Gigi Becali la FCSB și datorită polivalenței sale. După meciuri concludente la FC Botoșani, unde putea evolua pe mai multe posturi, francezul de 1,91 m a fost cumpărat de Becali de la prietenul Valeriu Iftime. 

Edjouma a avut la FCSB prestații oscilante și nu a convins în contextul în care trupa roș-albastră a ratat din nou titlul în Liga 1. Becali a trecut de la "cel mai bun închizător din România" la "jucătorul care pierde mingea la mijlocul terenului"

"Să vedem, anul ăsta sper să fie mult mai bine. La mine, dacă greșesti și pierzi migea la jumătate, e greu. La mine e regula de bază la FCSB: să nu o pierzi, mingea. Mai ales la mijlocul terenului, vai de capul tău", a declarat Gigi Becali, marți dimineață, la Ora Exactă în Sport de la Pro Arena. 

  • 1,91 m este înălțimea lui Malcom Edjouma
  • 330.000 de euro a plătit FCSB pentru a-l transfera de la FC Botoșani

În luna februarie, exasperat de lipsa de eficacitate a atacanților de la FCSB, Gigi Becali afirma că e gata să se bazeze în atac pe fostul jucător de la FC Botoșani

"Până la urmă, o să iau doi baschetbaliști care să dea cu capul. Eu m-am tot gândit să-l băgăm atacant pe Malcom, dar nu vor ei. Tot m-am gândit, dar nu vor ei. Au zis că ne facem de râs.

Bine, mă, înseamnă că am vorbit o prostie. El e cel mai bun închizător din România, eu așa cred", spunea Gigi Becali, la Pro Arena, în luna februarie. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!