"De la Cârțu n-am văzut un așa jucător!" Puștiul de la Universitatea Craiova care îl poate umple de bani pe Mihai Rotaru

Universitatea Craiova stefan bana Fotbal intern Dumitru Dragomir / Foto: Captură Sport.ro
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 30 Mai 2024, 10:51
Data actualizarii: Joi 30 Mai 2024, 10:55

Universitatea Craiova s-a calificat în preliminariile Conference League după ce a trecut la loviturile de departajare de Universitatea Cluj, 5-4.

Ștefan Bană, care l-a înlocuit pe Danciu în flancul drept la pauza meciului de pe Ion Oblemenco, a reușit să-l impresioneze pe Dumitru Dragomir, foltul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal.

"Oracolul din Bălcești" este convins că Universitatea Craiova va da lovitura cu Bană și va reuși să-l vândă cu cel puțin zece milioane de euro în viitorul apropiat.

Ștefan Bană, lăudat de Dumitru Dragomir

"Bană se va vinde cu peste 10 milioane de euro dacă face forți în picioare. Are știința jocului, de la Cârțu n-am văzut un așa jucător.

Ține de minge bă frate! D-ăștia nu avem. Tu n-ai văzut? Încearcă să dea pase filtrante. Păi câți sunt în țara asta care încearcă asta?", a spus Dumitru Dragomir, potrivit Fanatik.

Ștefan Bană a evoluat în trei meciuri pentru Universitatea Craiova în Superliga în sezonul proaspăt încheiat, reușind să marcheze un gol în cele 82 de minute adunate.

Extrema dreaptă de 19 ani a mai îmbrăcat de două ori tricoul Universității Craiova în UEFA Youth League, adunând 112 minute.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!