De ce n-a fost invitat Gica Hagi la tragerea la sorti a EURO 2020? Oficial FRF: "Cred ca e o gafa a cuiva!"

De ce n-a fost invitat Gica Hagi la tragerea la sorti a EURO 2020? Oficial FRF: "Cred ca e o gafa a cuiva!"

Gica Hagi a fost marele absent de la tragerea la sorti a grupelor EURO 2020, eveniment organizat la Bucuresti.

Andrei Vochin, consilierul lui Razvan Burleanu, a oferit o prima reactie cu privire la a ceea ce s-a intamplat sambata seara, la Romexpo.

"Astept sa aud lucrurile si de la Gica Hagi. Daca lucrurile stau intr-adevar asa, eu nu pot gasi niciun motiv plauzibil in momentul asta pentru o astfel de decizie. Am auzit si ca lui Gica Hagi i s-a propus sa fie ambasador, in urma cu vreo 6-8 luni. Nu stiu ce motivatie a avut atunci, dar nu a intrat in proiectul acesta, sa fie ambasador. Eu tot cred ca e o gafa a cuiva, tot incerc sa cred ca e asa", a declarat Andrei Vochin, la Telekom Sport.

Publicatia turca Fanatik sustine ca Federatia se afla in conflict cu Hagi si titreaza: "Scandal! Hagi nu a fost invitat la tragere!"

Jurnalistii turci afirma ca "Federatia Romana de Fotbal nu l-a invitat pe Gica Hagi la show-ul pentru EURO 2020. In timp ce alte tari au avut invitati, FRF nu l-a sunat pe Hagi pentru acest eveniment, chiar daca era gazda evenimentuluii. Motivul ar fi conflictul pe care cele doua parti le au, anume ca forul roman nu a oferit sprijin academiei de copii a lui Hagi".

De asemenea, Ilie Dumitrescu a declarat si el, pentru Digi Sport, ca o astfel de absenta nu trebuia sa existe: "Eu cred 100% ca, normal, Hagi nu trebuia sa lipseasca la un eveniment de genul acesta. La fel si Chivu!"

VIDEO PROTVPLUS.RO

Turismul pe timp de pandemie. La ce să vă așteptați dacă plecați în vacanță anul acesta
BRAT