Fotbal intern

De ce a renunțat Becali la toate afacerile, în afară de FCSB și de încă un business: ”O să ziceți ’bă, ăsta e nebun!'”

Gigi Becali vrea să renunțe la o bună parte din avere.

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 01 Ianuarie 2022, 21:41
Data actualizarii: Sambata 01 Ianuarie 2022, 21:43

Latifundiarul a renunțat la Palatul din Aleea Alexandru, pe care l-a achiziționat pentru 7 milioane de euro în 2006. Acesta a trecut celebra construcție pe numele fetelor lui. Mai mult, el a renunțat la majoritatea afacerilor. Becali mai deține doar Arcom și FCSB, renunțând la celelalte afaceri, care au ajuns, cel mai probabil, tot la fetele lui. El a explicat de ce a luat această decizie, motivând că dceizia vine deoareâce simte că se apropie de finalul vieții.

”Se zice că mama înțelepciunii este aducerea aminte de moarte și ziceam: cum să-mi aduc aminte de moarte? O să ziceți ’Bă, ăsta e nebun!’. Da, dar e mama înțelepciunii. Eu în fiecare zi mă gândesc numai la moarte și dacă mă gândesc la moarte nu mai mă interesează să fac. Păi, dacă eu mor oricum, de ce să fac bogății? Pentru ce să mă gândesc la toate nemuririle dacă mor?

Că el, vrăjmașul, cea mai mare șmecherie a lui este grija de multe, ca să-ți împrăștie mintea. Dacă el îți împrăștie mintea de multe… Eu de-aia le vând și nu mai am treabă și le dau toate, la copii.

Țin Steaua, Arcomul, două care sunt mari, celelalte nu mă mai interesează, lucruri mici. Palatul e la fete, le-am dat la fete. Eu grijă de multe nu mai vreau. Când e grijă de multe asta e, vrăjmașul, împrăștie mintea, când o împrăștie nu mai poți s-o ții la Dumnezeu că o împrăștie el colo-colo. Eu vreau la Hristos să am mintea”, a declarat Gigi Becali pentru România TV.

Modifică setările cookies