Cristi Borcea Cristi Bobar - Cristi Borcea Cristi Borcea 30 de ani Cristi Borcea dinamo Cristi Borcea elixirul tineretii Fotbal intern

FOTO Cristi Borcea și elixirul tinereții. Ce face fostul investitor de la Dinamo ca să arate "ca la 30 de ani"

Fostul finanțator al grupării din Ștefan cel Mare a împlinit 52 de ani pe 17 ianuarie. 

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 13 Aprilie 2022, 17:34
Data actualizarii: Miercuri 13 Aprilie 2022, 17:47

Apropiat al lui Borcea, Cristi Bobar a fost mai multe sezoane oficial al formației Dinamo. În prezent, fostul atacant ocupă funcția de președinte la CSM Reșița, formație condusă de pe bancă de Dan Alexa. Bănățenii au ca obiectiv revenirea în eșalonul secund și se bazează pe jucători precum Vali Lazăr sau Mediop.

Invitat într-o emisiune, Cristi Bobar a vorbit despre nașul său, Cristi Borcea, o prezență discretă în ultimii ani în peisajul fotbalului românesc. Vulcanicul personaj care făcea parte în urmă cu 20 de ani din conducerea multicefală a clubului roș-alb preferă să stea deoparte, deși mai multe voci apropiate grupării susțineau că va investi din nou la Dinamo. 

  • Cristi Borcea

Bobar spune că fotbalul a rămas doar o pagină din trecutul lui Borcea. Nu ar mai vrea să aibă conexiuni cu fotbalul și își întreține pasiunea pentru mișcare în aer liber, care îl ajută să arate ca la... 30 de ani. 

Cristi Borcea, ca la 30 de ani 

”Cristi nu mai are niciun gând cu fotbalul. Este liniștit. M-am întâlnit, ieri, cu el. Arată ca la 30 de ani. Se menține, aleargă, se plimbă. I-a ajuns cu fotbalul. Dacă ar intra el la Dinamo, el ar sta vreodată să nu se bată cu primele locuri?

El își calculează foarte bine pașii. Cumperi Dinamo, plătești datoriile, plus cât mai trebuie să investești pentru a te putea bate la primele locuri. Dinamo trebuie să se bată la primele locuri. Locul lui Dinamo nu este în Liga a doua”, a declarat Cristi Bobar, potrivit as.ro. 

Borcea nu a mai avut legături cu fotbalul după ce a executat 4 ani și două luni din pedeapsa de 6 ani și 4 luni primită în 2014 în Dosarul Transferurilor.

Modifică setările cookies