VIDEO EXCLUSIV Cristi Borcea, prezent la meciul de adio al Generației de Aur: ”Ceva extraordinar! Am trăit de la o extremă la alta”

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 25 Mai 2024, 19:20
Data actualizarii: Sambata 25 Mai 2024, 19:19

Meciul de adio al Generației de Aur e sâmbătă, de la ora 20:30.

Generația de Aur va lua parte la un eveniment dedicat în weekend, pe Arena Națională. Foștii internaționali români se vor confrunta cu legende din fotbalul internațional. Partida va fi în direct la Pro TV și pe VOYO de la 20:30, sâmbătă.

Cristi Borcea, prezent la meciul de adio al Generației de Aur: ”Ceva extraordinar! Am trăit de la o extremă la alta”

Cristi Borcea și-a făcut apariția cu mai bine de o oră și jumătate înainte de startul meciului la stadion, alături de toată familia. În prim-plan, a fost surprins alături de partenera sa, Valentina Pelinel, și de fiul său cel mai mic.

”E normal. Sunt amintirile noastre cele mai plăcute din punct de vedere fotbalistic. Vin toți copiii. Au venit toți copiii. Toată familia. Trebuie să fim alături de Generația noastră de Aur. Pentru cel mic e cel mai important să vadă ce fotbaliști am avut noi cu adevărat!

A fost ceva extraordinar. Am trăit de la o extremă la alta. Ne-am văzut calificați în semifinale, dar oricum au obținut o performanță extraordinară. Ne-au făcut să ieșim în stradă și, într-adevăr, este Generația de Aur a României”, a spus Borcea pentru PRO TV și SPORT.RO.

Generația de Aur - World Stars

Meciul care se va juca pe Arena Națională începe la 20:30 și până acum s-au vândut aproape toate biletele pe cel mai mare stadion al țării. 

Componenții Generației de Aur se antrenează în fiecare zi pe arena Arcul de Triumf și trag tare pentru a fi în cea mai bună formă la ora meciului. 

Adversarii tricolorilor în confruntarea de sâmbătă vor fi antrenați de Jose Mourinho, iar echipa va fi formată din foști colegi ai tricolorilor de la formațiile la care au activat în străinătate. 

TOATE DETALIILE MECIULUI - AICI

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!