VIDEO EXCLUSIV Emoții mari înainte de meciul de retragere al ”Generației de Aur”: ”Sunt lacrimi de bucurie!”

Generatia de aur Romania Nationala
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 25 Mai 2024, 18:53
Data actualizarii: Sambata 25 Mai 2024, 18:53

Este sold-out pe Arena Națională la meciul de retragere al Generației de Aur, eveniment ce va fi transmis în direct de la 20:30, pe PRO TV și VOYO.

Peste 50.000 de spectatori și-au cumpărat bilete să îi vadă pentru ultima dată în acțiune pe Hagi, Popescu, Petrescu și ceilalți membri ai ”Generației de Aur”, dar și pe adversarii lor, în frunte cu renumitul Jose Mourinho.

Suporterii României, nerăbdători să vadă din nou pe teren ”Generația de Aur”

Înaintea meciului, suporterii ”tricolorilor” s-au declarat încântați să îi vadă din nou pe teren pe legendarii fotbaliști, însă au recunoscut că sunt și nerăbdători să retrăiască emoțiile ediției din 1994 a Cupei Mondiale, când echipa națională a României a ajuns până în sferturile de finală ale turneului.  

Îmi era dor de Generația de Aur! Sunt unul dintre suporterii Generației de Aur care i-am prins în floarea vârstei și am venit pentru ultimul meci. Vor fi lacrimi de fericire

Sunt din Bârlad! Îmi era dor! Pentru mine reprezintă tinerețea! Am adus și copilul să vadă acele vremuri

Eu am prins, el nu (n.r. arată spre fiul său). E ultima șansă să îi mai vedem jucând. Pe toți îi am la suflet, Hagi, Gică Popescu, Stelea”, au fost doar câteva dintre reacțiile suporterilor prezenți la Arena Națională pentru meciul de retragere al ”Generației de Aur”.

Lotul României la meciul de retragere al Generației de Aur

Portari: Florin Prunea, Bogdan Stelea

Fundași: Gică Popescu, Iulian Filipescu, Miodrag Belodedici, Dan Petrescu, Tibor Selymeș, Gheorghe Mihali, Răzvan Prodan (fiul lui Didi Prodan)

Mijlocași: Gheorghe Hagi, Dorinel Munteanu, Costel Gâlcă, Basarab Panduru, Ioan Ovidiu Sabău, Ovidiu Stângă, Ionuț Lupescu

Atacanți: Marius Lăcătuș, Ilie Dumitrescu, Florin Răducioiu, Ion Vlădoiu, Viorel Moldovan, Adrian Ilie

  • Antrenori: Anghel Iordănescu, Gabi Balint

  • Medic: Pompiliu Popescu
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!