Florin Costea CSM Ramnicu Valcea liga a doua Liga a II-a Fotbal intern

CoSTEA DIN NOU. Florin Costea a revenit cu 5 goluri in 2 meciuri, dupa 7 luni de absenta: "Nu credeam ca ma voi intoarce aici asa devreme". Ce planuri are 

Florin Costea nu mai straluceste asa cum o facea in urma cu cativa ani, la Universitatea Craiova, insa are sperante ca va reveni la forma care l-a consacrat. Pana atunci, acesta "sperie" Zavoiul: a dat 5 goluri in 2 meciuri pentru CSM Ramnicu Valcea.

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 24 Septembrie 2016, 17:55
Data actualizarii: Sambata 24 Septembrie 2016, 18:11

Florin Costea a revenit dupa mai multe luni de absenta si o lupta cu o accidentare, iar echipa care i-a oferit o sansa este CSM Ramnicu Valcea, formatie la care acesta a mai jucat in tinerete.

Revenit in Zavoi, Costea a impresionat in primele meciuri, fiind ovationat de spectatori dupa evolutiile excelente. Acesta a marcat 5 goluri in primele doua partide.

Astazi, Valcea a invins cu 5-2 Metalul Resita, Costea remarcandu-se prin cele 4 goluri marcate, dar si prin pasa decisiva de la cel de-al 5-lea.

Florin Costea a spus ca spera sa-si relanseze cariera si ca din iarna isi va cauta o formatie in Liga I ori in strainatate.

"Sunt bucuros ca am revenit si ca joc dupa un an de absenta. Am avut o accidentare care m-a tinut sapte luni departe de teren, dar m-am antrenat in fiecare zi, am venit zilnic la stadion, am facut alergari. Cand nu am putut pe teren, am fost in sala. Am fost serios si acesta este secretul revenirii mele. Joc acasa dupa multi ani, in fata prietenilor si familiei. Este o mare placere, ma bucur ca a iesit bine, ca am castigat astazi. Ma simt bine acasa, ma antrenez la Valcea de 10 luni. Cat timp voi juca aici, sper sa avem rezultate cat mai bune. Imi doresc sa castigam fiecare meci.

Am zis de mult ca vrea sa ma retrag la Valcea, dar nu credeam ca ma voi intoarce aici asa devreme. La Valcea sau la Craiova, dar Universitatea la care am jucat eu nu mai exista. Ii multumesc domnului presedinte Lucian Munteanu ca m-a ajutat in aceasta perioada grea, m-a acceptat zilnic la antrenamente. Poate voi mai reveni si la finalul carierei, peste 3-4 ani", a spus costea.

Modifică setările cookies