Corvinul Hunedoara Dinamo Kiev Florin Maxim Liga 3 Vladyslav Naumets Fotbal intern

Corvinul renaște! După cei patru brazilieni, liderul din Liga 3 a transferat un internațional ucrainean fost la Dinamo Kiev

Echipa din Hunedoara este neînvinsă în turul de campionat, având 14 victorii și un singur egal.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 01 Februarie 2022, 13:16
Data actualizarii: Marti 01 Februarie 2022, 13:18

CS Hunedoara, continuatoarea istoricei Corvinul, nume pe care îl folosește inclusiv pe site-ul oficial și pe pagina de Facebook, este lider în Seria 9 din Liga 3, cu 14 victorii și un singur egal după primele 15 etape.

Ieri, echipa antrenată de Florin Maxim, fostul jucător de la Steaua și Sportul Studențesc, l-a achiziționat pe Vladyslav Naumets (22 de ani).

Acesta este un mijlocaș ofensiv cu selecții în naționalele de juniori ale Ucrainei și cu meciuri în UEFA Youth League, care a fost crescut de Zorya Luhansk și Dinamo Kiev.

Naumets a jucat la Giannina, în Super Liga din Grecia

Tânărul ucrainean nu se mai află sub contract cu formația lui Mircea Lucescu și în ultimele trei sezoane a evoluat la PAS Giannina, pentru care a jucat inclusiv în prima ligă din Grecia.

Echipa din Hunedoara, care are drept obiectiv promovarea în Liga 2, are în lot și nu mai puțin de patru brazilieni: Jairo Rodrigues (fundaș central, 29 de ani), Matheus da Motta (mijlocaș ofensiv, 24 de ani) și Rafael Garutti (fundaș central, 23 de ani) au semnat cu toții în vară, iar Jefferson Damiao (mijlocaș ofensiv, 28 de ani) a sosit în luna ianuarie.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies