Conditiile incredibile in care s-a antrenat nationala U16 a Romaniei in Rusia! UPDATE Victorie entuziasmanta: 3-0 cu Rusia

Conditiile incredibile in care s-a antrenat nationala U16 a Romaniei in Rusia! UPDATE Victorie entuziasmanta: 3-0 cu Rusia

Aflata in Rusia pentru turneul "Star Way", nationala Under 16 a Romaniei se antreneaza in conditii extrem de neobisnuite.

UPDATE: Nationala Romaniei a obtinut o victorie entuziasmanta in primul meci al turneului din Rusia: 3-0 chiar impotriva tarii gazda. Golurile au fost marcate de Craiu, Ganea Jr. si Dima.


Jucatorii nu s-au antrenat pentru meciul Rusia de astazi de la 17:00 pe un gazon normal, ci pe un teren parca ramas in urma demolarii unei fabrici abandonate.

FRF a explicat situatia pe site-ul oficial: "Din cauza unei defectiuni a autocarului, au facut cateva miscari de stretching pe marginea soselei"

In acest turneul, Romania va juca cu Rusia, Serbia si Cipru. Lotul convocat de Adrian Boingiu pentru acest turneu:

Portari: Adelin Iliescu (Drobeta Turnu Severin) si Rares Murariu (Academia Gheorghe Hagi).
Fundasi: Cristian Podina (Poli Timisoara), Radu Boboc (Academia Gheorghe Hagi), Raul Vidrasan (Poli Timisoara), Robert Neciu (Academia Gheorghe Hagi) si Constantin Dima (Dinamo).
Mijlocasi: Vlad Dragomir (Poli Timisoara), Rares Lazar (SC Vaslui), Marco Dulca (Universitatea Cluj), Mihai Ene (Academia Gheorghe Hagi), Nicusor Craiu (Real Madrid), Alexandru Dinu Ivanescu (Scoala Gheorghe Popescu), Alexandru Matan (Academia Gheorghe Hagi) si Liviu Gheorghe (Dinamo).
Atacanti: Andrei Mezin (Poli Timisoara), George Ganea (Universitatea Cluj) si Claudiu Micovschi (Luceafarul Oradea).

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /

VIDEO PROTVPLUS.RO

Noi criterii de carantinare a localităților. Carantina încetează când rata scade sub 3 la mie
BRAT
Modifică setările cookies