Cine conduce antrenamentele la FCSB? Mihai Pintilii nu s-a ferit. Răspunsul sincer oferit de „secundul” lui Charalambous

mihai pintilii Elias Charalambous FCSB Fotbal intern Elias Charalambous, Mihai Pintilii și Lucian Filip
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 15 Octombrie 2023, 12:39
Data actualizarii: Duminica 15 Octombrie 2023, 12:44

Mihai Pintilii, „secundul” lui Elias Charalambous la FCSB, a răspuns la una dintre întrebările cele mai des întâlnite în legătură cu vicecampioana României.

Întrebat cine este omul care conduce antrenamentele la FCSB, Mihai Pintilii a dezvăluit cum decurg pregătirile la vicecampioana României.

„Ajut clubul de când m-am lăsat. Nu pot să nu mă implic. Doar dacă vine cineva și-mi spune 'nu face aia'. Nu vreau să încurc.

Stăm de vorbă (n.r. - el cu Charalambous), vedem ce program avem pe toată săptămână, dacă jucăm din 3 în 3 zile îl facem mai scurt. Suntem toți, Tommy Neubert, Alin Stoica, Lucian Filip, Marius Popa.

Vorbim cu oricine, nu numai eu cu Elias. Elias alege tema antrenamentului. Vedem fotbalul la fel. Ne place jocul de posesie. Ne potrivim. Îi place și lui să avem mingea. Există și momente când nu avem aceleași idei.

Ultimul cuvânt, dacă decizia e bună, poate să fie și al lui MM Stoica, al lui Argăseală, al lui Gigi Becali. Nu contează. Suntem o echipă și lucrăm foarte bine”, a spus Mihai Pintilii, la SportCast cu Sile.

Charalambous,  „principal” la FCSB

Mihai Pintilii a ocupat funcția de antrenor principal la FCSB, pentru scurt timp, imediat după plecarea lui Nicolae Dică. În perioada noiembrie 2022 - martie 2023 l-a avut „paravan” pe Leo Strizu.

La finalul lunii martie, FCSB l-a numit pe funcția de antrenor principal pe Elias Charalambous, iar Mihai Pintilii a fost nevoit să facă un pas în spate.

Charalambous a început activitatea de antrenor încă din momentul retragerii, devenind, pe rând, antrenor secund şi antrenor principal la AEK Larnaca (iulie 2017 - februarie 2020). Le-a mai pregătit ca antrenor principal pe Ethnikos Achnas şi Doxa Katokopias, ambele din Cipru.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!