EXCLUSIV "Cel mai bun actor de la FCSB", propus pentru un serial la PRO TV: "Îmi place cum joacă!"

Florinel Coman codin maticiuc Fotbal intern
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 09 Aprilie 2024, 08:40
Data actualizarii: Marti 09 Aprilie 2024, 09:02

FCSB a trecut cu 2-0 de Universitatea Craiova, pe Arena Națională, în etapa a treia din play-off și s-a distanțat la zece puncte de locul doi în clasament.

La meciul de pe Arena Națională a participat și unul dintre protagoniștii serialului Clanul, transmis de PRO TV, Codin Maticiuc.

Actorul a dezvăluit cine ar fi, în opinia sa, cel mai potrivit jucător de la FCSB care să joace în Clanul.

"(Dacă ar fi ca un jucător de la FCSB sa joace în Clanul, care ar fi acela?) Coman cred că ar trebuie și o să fac și o propunere scenaristilor să introducă treaba asta.

Aș vrea să aibă și Iulică un ucenic. Eu dacă sunt ucenic la Pelicanul, aș vrea și unul sub mine. Nu aș vrea să îl jignesc pe Coman, că îmi place cum joacă, dar fiecare fraier trebuie să aibă fraierul lui și eu nu am, sunt ultima verigă, sunt cel mai prost", a spus Codin Maticiuc, pentru PRO TV și SPORT.RO.

Nu ratați CLANUL în fiecare luni, de la 20:30, pe PRO TV. Serialul poate fi urmărit, în avans, pe VOYO.

Borussia, interesată de Florinel Coman

După meciul de pe Arena Națională, fostul internațional Adrian Ilie a anunțat că Borussia Monchengladbach, locul 11 în Bundesliga, este interesată de transferul lui Florinel Coman în vară. În urmă cu câteva săptămâni, "Cobra" declara că și VfB Stuttgart îl vrea pe șeptarul de la FCSB.

"Are o clauză de 5 milioane, se plătește și gata. Sunt mai multe echipe din Germania. Eu cred că o să plece în vară. Pentru el aș vrea să plece înainte de Campionatul European. E mai bine să-l ia înainte", a spus Adrian Ilie, la Primasport.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!