VIDEO EXCLUSIV Burleanu, cale sigură către un nou mandat la FRF! Principalul contracandidat a trecut în tabăra sa: „Și-a făcut treaba foarte bine!”

Răzvan Burleanu va fi unicul candidat la șefia Federației Române de Fotbal.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 25 Februarie 2022, 13:40
Data actualizarii: Vineri 25 Februarie 2022, 14:08

FRF a convocat Adunarea Generală pe 12 aprilie, data la care se vor desfășura alegerile prezidențiale. Singurul candidat înscris în cursa pentru șefia Federației Române de Fotbal este Răzvan Burleanu, actualul conducător al instituției. 

Cu toate că era în cărți pentru a candida la președenția FRF, Justin Ștefan a făcut pasul în spate. Actualul secretar general al LPF a mărturisit că este conștient că nu are nicio șansă în fața lui Burleanu și că cel mai bine ar fi să creeze o cooperare solidă între cele două instituții care conduc destinul fotbalului românesc. 

Justin Ștefan: „Nu are rost să intru într-o competiție unde sunt pierzător”

„Înseamnă că lumea consideră că și-a făcut treaba foarte bine. Nu a dorit nimeni să vină cu un alt proiect. Dacă nu a vrut să vină nimeni cu un alt proiect, înseamnă că lumea fotbalului românesc a considerat că proiectul propus de domnul Burleanu este viabil. 

În ceea ce privește o presupusă candidatură a mea la FRF, am analizat acest lucru la un moment dat, mi-am analizat șansele, pentru că dacă intru într-o competiție îmi place să intru cu șanse de câștig. După această evaluare mi-am dat seama că nu are rost să intru într-o competiție unde sunt pierzător. În momentul acesta, în loc să continuăm un conflict care nu duce nicăieri, este nevoie să asigurăm o cooperare între cele două instituții”, a declarat Justin Ștefan la Ora Exactă în Sport, la PRO X. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!