FC Brasov liga a doua Liga a II-a Fotbal intern

Brasovul are zilele numarate. Inca o echipa importanta a fotbalului romanesc e aproape de faliment, dupa ce planul de reorganizare a fost respins

Hemoragia financiara din fotbalul romanesc duce un nou club spre faliment. Cu Otelul, fosta campioana a Ligii I in urma cu 5 ani, intr-o situatie dramatica, Romania mai poate ramane fara o echipa de traditie.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 16 Februarie 2016, 18:10
Data actualizarii: Marti 16 Februarie 2016, 18:26

Un alt club important al fotbalului romanesc se indreapta cu pasi mari catre faliment. Dupa FC Arges ori Gloria Bistrita, Brasovul poate deveni istorie.

In procedura de insolventa de mai multi ani si cu patronul aflat in arest, FC Brasov a primit o lovitura grea: Adunarea Generala a Creditorilor a respins, astazi, planul de reorganizare produs de administratorul judiciar, noteaza cotidianul local Monitorul Expres.

Principalul creditor al clubului este ANAF, cu 73% dintre creante, fiind de altfel si principalul opozant al planului de reorganizare. Pe lista celor care s-au opus s-au regasit si fosti sau actuali jucatori - Mugurel Buga, Georgian Paun, Mislav Leko si Stefan Grigorie.

Doar doi fotbalisti au fost de acord cu planul de reorganizare - Adnan Aganovic si Daniel Mutu.

In aceste conditii, sunt sanse foarte mari ca FC Brasov sa intre in procedura de faliment, cu posibilitatea reluarii activitatii in liga a cincea.

Singura sansa de salvare a clubului este reprezentata de sosirea la club a unui nou finantator.

FC Brasov ocupa in acest moment locul 5 al seriei a doua din liga secunda, la 4 puncte de liderul FCM Baia Mare.

Modifică setările cookies