Berceni 2-2 Rapid! Giulestenii continua lupta si spera intr-o minune la TAS! Jucatorii au ramas in BEZNA la ProRapid

Rapid a remizat pe terenul lui ACS Berceni, scor 2-2, iar jucatorii lui Viorel Moldovan continua lupta pentru promovare, desi clubul nu a obtinut licenta. Totul se va decide la TAS.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 28 Mai 2014, 21:51
Data actualizarii: Miercuri 28 Mai 2014, 22:02

Rapidistii au ramas in bezna in cantonamentul de la ProRapid, dar continua lupta pe teren. Ramasi fara utitlitati in cantonament, din cauza unei datorii de cinci mii de euro, fotbalistii au avut o saptamana grea in cantonament.

Aflati pe locul doi al clasamentului Seriei I din Liga a II-a, rapidistii au remizat astazi, scor 2-2, cu ACS Berceni, intr-o deplasare in care au fost sprijiniti de un numar important de fani. La Berceni au aterizat si fani din Anglia, care s-au razbunat pe Steaua, echipa care a eliminat Southampton din Cupa UEFA, acum mai bine de 10 ani.

"Echipa mea este Southampton. Am pierdut cu Steaua si dupa asta am devenit rapidist", s-a laudat un fan englez.

S-au mutat de la ProRapid la Giulesti

Din cauza datoriilor uriase, lasati fara apa si fara curent, rapidistii au parasit astazi baza Pro Rapid si si-au mutat birourile la Stadionul Giulesti.

Rapid nu a mai putut achita facturile la energie electrica si apa, iar companiile Enel si Apa Nova au sistat furnizarea acestor servicii la 19 mai. Conform surselor citate, Rapid are numai catre furnizorul de energie electrica restante in valoare de aproximativ 20.000 de lei . Astfel conducerea a decis sa mute birourile la Stadionul Giulesti.

In ultima vreme, jucatorii s-au antrenat exclusiv la stadion, din cauza terenului impracticabil de la baza Pro Rapid, din cauza lipsei apei.

Pentru Rapid, este o revenire in timp. Acum 16 ani, Copos muta birourile la baza Pro Rapid, ala cererea lui Mircea Lucescu.

Modifică setările cookies