Basarab Panduru Chindia Targoviste Rapid Fotbal intern

Basarab Panduru, dur la adresa prestației rapidiștilor în înfrângerea cu Chindia: „De ce au jucat așa?!”

Chindia Târgovişte a obţinut luni prima victorie din actualul sezon, scor 2-1, cu formaţia Rapid Bucureşti, într-un meci contând pentru etapa a 12-a din Superligă.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 04 Octombrie 2022, 08:34
Data actualizarii: Marti 04 Octombrie 2022, 08:38

Basarab Panduru, fostul secund al lui Roghecampf la Universitatea Craiova, a criticat jocul rapidiștilor din finalul meciului.

Fostul internațional este de părere că Rapid ar fi trebuit să mizeze mai mult pe centrări venite de pe flancuri și mai puțin pe mingi lungi, care practic nu puteau fi utilizate de jucătorii din ofensivă.

Panduru critică jocul rapidiștilor în finalul meiciului cu Chindia

„Trebuie să spun că m-a surprins Chindia, arată total diferit, altfel de fotbal, parcă mai calculat. Şi-au dat seama că întâlnesc o echipă puternică, au stat bine în teren.

În minutul 19, e o decizie care trebuie discutată, nici acum nu ştiu ce a fost la faza aia. După ce face Sefer 2-1, pare că Rapid are putere să egaleze.

Dar, deodată, se schimbă jocul Rapidului şi nu în bine. În loc să joace, au trimis toţi jucătorii pe linia de fund a Chindiei şi doar pase lungi.

Am mai văzut să îl trimită pe Săpunaru în ultimele minute, dar să începi din minutul 60 doar minge lungă... au făcut ce a vrut Chindia.

De ce au jucat aşa? O să auzim că erau două vârfuri în teren şi de aceea. Dar, dacă tot ai două vârfuri în teren, centrezi din margine, nu trimiţi minge lungă.

Cred că e prima dată când văd Rapid să facă atâtea minute altceva decât ce făcea până acum. E adevărat că ieşiseră Ioniţă, Costache şi Sefer, dar, dacă dai minge lungă, faci ce vrea Chindia”, a declarat Basarab Panduru, la Minutul 91.

Modifică setările cookies