Banel Nicolita FCSB Steaua Bucuresti Fotbal intern

Bănel Nicoliță, o nouă afacere după proiectul de la CS Făurei! Anunțul fostului jucător al FCSB-ului: „Vom obține rezultate mari!”

Bănel Nicoliță nu renunță la sportul care l-a consacrat. 

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 29 Martie 2022, 11:07
Data actualizarii: Marti 29 Martie 2022, 11:14

După ce s-a retras din fotbal, Bănel Nicoliță (37 ani) s-a implicat total, atât din punct de vedere financiar, cât și sentimental, în proiectul de la CS Făurei. Fostul mijlocaș al Stelei București (actuala FCSB) a reușit să își ducă echipa din orașul natal până în Liga 3, dar fără sprijinul autorităților locale, lui Nicoliță i-a fost greu să mai susțină echipa. 

Astfel, CS Făurei se va retrage la finalul sezonului din Liga 3, cu toate că marea dorință a fostului internațional român era să-și ducă clubul până în Liga 1. 

Cu toate acestea, Nicoliță nu renunță la sportul care l-a consacrat și a anunțat pe pagina oficială de Facebook că va deschide o școală de fotbal care-i va purta numele și de care se va ocupa personal. 

Nicoliță: „Am încrederea că vom obține cele mai mari rezultate!”

„Vești bune! Am deosebita plăcere de a vă anunța că voi deschide începând cu data de 4.04.2022 școala de fotbal Bănel Nicoliță, în care voi antrena piticii iubitori de fotbal.

Sunt încântat să vă informez că această școală este dedicată copiilor născuți în anii 2012, 2013, 2014, 2015, 2016, 2017. Așadar, dacă copilul tău este pasionat de fotbal și își dorește să facă parte dintr-o echipă profesionistă, unde să poată progresa frumos în acest sport, atunci îl aștept la antrenamente.

Înscrierile se fac telefonic la numărul 0759931731 sau la adresa de e-mail [email protected] Locația: București, strada Marian Cristescu, nr. 1 (sector 2, în zona Baicului). Program: luni, miercuri, joi. Preț: 12 antrenamente/lună (3 ședințe pe săptămâna) – 250 lei, antrenament individual – 50 lei ședința.

La antrenament juniorul trebuie să fie îmbrăcat în echipament sportiv și să aibă o adeverință de la medic care să ateste faptul că este apt pentru sport!

Avem toată încrederea că în timp, prin muncă, antrenamente și profesionalism vom obține cele mai mari rezultate, iar scopul principal este promovarea unui mod sănătos de viață pentru copii și juniori”, a scris Bănel Nicoliță pe contu oficial de Facebook.

Articol recomandat de stirileprotv.ro
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!