Banel Nicolita FCSB Real Madrid Steaua Bucuresti Fotbal intern

Bănel Nicoliță, mărturii uluitoare după autogolul cu Real Madrid: „Voiam să mă omor atunci!” 

Bănel Nicoliță a dezvăluit momentele cumplite prin care a trecut după ce a marcat în proprie poartă cu Real Madrid.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 05 Octombrie 2022, 22:36
Data actualizarii: Miercuri 05 Octombrie 2022, 22:37

Bănel Nicoliță (37 ani) este un personaj emblematic în istoria Stelei București (n.r. actuala FCSB). Fostul internațional român a jucat 6 sezoane și jumătate pentru clubul patronat de Gigi Becali (64 ani), în care a câștigat două campionate, o Cupă a României și o Supercupă. 

Bănel Nicoliță, distrus după autogolul cu Real Madrid 

Pe lângă amintirile frumoase petrecute în tricoul roș-albastru, Bănel Nicoliță a adunat și momente mai puțin plăcute. Unul ar fi contra lui Real Madrid, în 2006, în grupele UEFA Champions League, când la scorul de 0-0, pe Santiago Bernabeu, jucătorul Stelei a înscris în proprie poartă. 

Episodul a fost un impact emoțional puternic asupra lui Bănel Nicoliță. Fostul fotbalist a mărturisit că a doua zi s-a gândit la suicid, dar sprijinul coechipierilor l-a făcut să depășească acest moment dificil.

„Am văzut acum, când și-a dat Găman autogol, săracu'... Am fost cu el la națională, e un băiat super, de nota o mie, îl pui la suflet. Mi s-a rupt sufletul când și-a dat autogol. M-am văzut parcă pe mine, dar eu am dat pe Bernabeu! Așa a vrut Dumnezeu, să fiu marcator pe Bernabeu. La 1-0 au avut penalty și l-au ratat. Se făcea 2-0. Mai spunea după cineva de Bănel?

Așa a vrut Dumnezeu! Atunci voiam să mă omor! A doua zi căutam să... Aveam așa, toate nebuniile. Chiar m-am gândit. A fost o onoare să joc contra unor asemenea jucători, sunt mulți care n-ajung nici să plătească un bilet. Unul care muncește e normal să greșească. Au dat alții în finale de Champions League. Mi-a fost foarte greu atunci, dar nu mi-a reproșat nimeni nimic niciodată!”, a declarat Bănel Nicoliță pentru gsp

Modifică setările cookies