Balaci si-a indeplinit visul: "Am vrut sa port tricoul Rapidului". Giulestenii au aniversat 91 de ani cu un meci intre legende

Ilie Balaci a jucat pentru Rapid in ziua in care clubul din Giulesti a implinit 91 de ani.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 26 Iunie 2014, 21:53
Data actualizarii: Joi 26 Iunie 2014, 22:03

Rapidul are semne bune de la TAS si spera ca de luni sa revina oficial in prima liga. Legenda Craiovei, Ilie Balaci a jucat pentru Rapid in ziua in care clubul din Giulesti a implinit 91 de ani.

Balaci si-a implinit visul si a jucat in tricoul Rapidului, intr-un meci al legendelor. 4-4 s-a terminat partida in care au jucat si fost jucatori ai Petrolului.

Un alt idol al rapidistilor, Cristi Sapunaru, a asistat si el la meci: "Imi doresc foarte mult, daca se poate, sa-mi inchei cariera aici. Trecem prin momente grele, dar sper ca vom fi veseli", a spus acesta.

Un fan nascut in acelasi an cu Rapidul, in 1923, a fost si el la meciul aniversar: "Am purtat in suflet si in sange aceasta dragoste pentru Rapid. Sper ca Rapidul sa renasca".

Giulestenii vor afla cel mai tarziu luni decizia TAS. Daca vor ramane in Liga a doua, Moldovan va pleca de la echipa: "Imi e foarte greu sa continui tot in liga secunda".

Modifică setările cookies