Fotbal intern

"Au fost o gramada de discutii!" Cand se vor redeschide agentiile de pariuri si ce reguli vor impuse! Anuntul asteptat de milioane de oameni

Data la care ar putea fi redeschise casele de pariuri.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 21 Mai 2020, 11:13
Data actualizarii: Joi 21 Mai 2020, 12:53

Agentiile de pariuri stradale ar putea sa se redeschida luna viitoare. Sorin Constantinescu, consilerul guvernamental in domeniul jocurilor de noroc a oferit o declaratie despre aceasta situatie si spune ca agentiile de pariuri se pot redeschide pe data de 15 iunie.

"Au fost o gramada de discutii si intalniri intre asociatii ca sa cada de acord cu privire la normele sanitare care trebuie sa se aplice pentru o protectie cat mai buna pentru jucatori. Sunt conditii generale care sunt peste tot, la toate locarurile de acest gen, dar si specifice pentru fiecare activitate in parte. 

Din ce am vazut in presa declartiile premierului si ale membrilor Guvernului, daca nu mai cresc cazurile, probabil ca din 1 iunie se deschid terasele si din 15 iunie restaurantele. Mergand pe aceasta paralela ca s-au inschis in acelasi timp cu jocurile de noroc, s-ar putea redeschide tot pe 15 iunie", a declarat Sorin Constantinescu pentru Cazino365.ro.

In momentul in care se vor deschide agentiile de pariuri vor trebuie respectate anumite reguli. Clientii vor avea voie in accesul agentiilor doar cu masca de protectie, nu prezinta simptome de coronavirus, nu au calatorit in zone cu infectii multe si nu au intrat in contact cu persoane infectate.

Totodata, organizatorii de jocuri de noroc vor trebuie sa pastreze o distanta de 1,5 metri intre clienti. Pentru fiecare 4 metri patrati ai locatiei va fi permis accesul unui client. Angajatii vor purta in permananta masca si vor dezinfecta toate locatiile la fiecare 12 ore.

Modifică setările cookies