Fotbal intern

FOTO ATUNCI ȘI ACUM | Întâlnirea cu o semnificație specială! Unde erau acum 13 ani Napoli și Prepeliță

Andrei Prepeliță i-a fost elev lui Nicolo Napoli la Universitatea Craiova.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 30 Ianuarie 2022, 18:08
Data actualizarii: Duminica 30 Ianuarie 2022, 18:37

Nicolo Napoli și Andrei Prepeliță s-au întâlnit azi într-un meci din etapa a 23-a a Ligii 1, jucat pe stadionul "Ion Oblemenco", FCU - FC Argeș.

Interesant e că în urmă cu 13 ani, Prepeliță, actualul antrenor al piteștenilor, era elevul antrenorului italian, la Craiova. Transferat de olteni de la FC Argeș, fostul internațional, mijlocaș central de meserie, era repartizat de Nicolo Napoli în rolul de mijlocaș dreapta, dar se descurca excelent și pe acel post. 

"Prepe" făcea parte dintr-un compartiment median valoros, alături de Dilevski și Gângioveanu, iar în atac evolua tridentul ofensiv format din Wobay, Dina și Mihai Costea. Unicul gol al partidei era înscris de Jeremy Njock, intrat în actul secund în locul lui Mihai Dina.

"Ultimul meci disputat in Liga 1 la Craiova intre FC Universitatea Craiova si FC Arges a avut loc in aprilie 2009, cand alb-albastrii s-au impus cu 1:0 prin golul marcat de Jeremy Njock. Antrenorul Nicolo Napoli a folosit urmatoarea formula de echipa: Bornescu – Dănănae, Găman, Stoica, Rose – Prepeliţă, Dilevski, Gângioveanu (’90 Barbu) – Wobay, Dina (’60 Njock) , M. Costea (’86 Bărboianu)", au scris fanii lui FCU, pe o pagină de Facebook. 

Modifică setările cookies