Razvan Burleanu FC Botosani FRF Liga 1 valeriu iftime Fotbal intern

EXCLUSIV Atac dur al unui patron din Liga 1: ”Burleanu nu mai este o soluție. Ce a cerut e o prostie fără margini”

Declarațiile la adresa președintelui FRF au fost făcute în cadrul emisiunii ”Ora exactă în sport” de pe PRO X.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 08 Martie 2022, 11:57
Data actualizarii: Marti 08 Martie 2022, 12:08

Într-o intervenție la PRO X, Valeriu Iftime, patronul lui FC Botoșani, echipă care a ratat calificarea în play-off-ul Ligii 1, l-a atacat pe președintele Federației Române de Fotbal, Răzvan Burleanu.

”Nu cred că are domnul Burleanu timp de asemenea lucruri (n.r. - să comploteze împotriva lui FC Botoșani). În orice caz, este vorba și despre faptul că sunt un pic vocal eu și că Botoșaniul a ieșit mai mult în evidență, sau că eu nu mai sunt un fan deschis al domnului Burleanu având în vedere situația fotbalului de la noi.

În orice caz, dacă altădată spuneam că domnul Burleanu este singura soluție pentru fotbalul din țara noastră, acum spun că nu mai este o soluție!

”Trebuia să semnez nu știu ce adeziune cu două luni înainte că o să-l votăm”

Cred că lucrurile trebuie schimbate, dacă luăm în calcul tot ce se întâmplă în campionate, la națională, în Liga 1. Faptul că există emulație la categoriile de juniori nu ne ajută cu mare lucru. De asta cred că ar trebui să comentăm mai mult subiectul ăsta.

Mi s-a spus la un moment dat că trebuie să semnez nu știu ce document pentru o adeziune, iar eu mă simt prost să semnez adeziunea înainte. Eu în 1989 nu am semnat adeziunea pentru partidul lui Ceaușescu, am stat în locul meu.

Un tip de adeziune... cu două luni înainte că o să-l votăm. E o prostie fără margini pentru mine. Oricum, nu cred că dânsul a luat în serios adeziunile astea”, a declarat Iftime în cadrul emisiunii ”Ora exactă în sport”.

Modifică setările cookies