VIDEO EXCLUSIV Ar face Claudiu Petrila față în Germania? Verdictul lui Ciprian Marica

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 10 Ianuarie 2023, 11:32
Data actualizarii: Marti 10 Ianuarie 2023, 11:33

CFR Cluj este aproape să-l vândă pe Claudiu Petrila în această iarnă, dacă clubul din Germania îi va oferi campioanei României 4 milioane de euro. 

CFR Cluj este aproape să-l vândă pe Claudiu Petrila (22 ani) în străinătate. Sergiu Bodea, impresarul jucătorului, a anunțat că o echipă din Germania și una din Olanda sunt interesate de fotbalistul campioanei României. 

„În momentul de față, sunt două oferte scrise pe adresa clubului. Sunt echipe care se bat la retrogradare în momentul de față”, a spus impresarul Sergiu Bodea, pentru știrile PRO TV și www.sport.ro.

Ciprian Marica îl vede pe Claudiu Petrila jucând în Germania 

Ciprian Marica (37 ani) a jucat 6 sezoane în Bundesliga, pentru VfB Stuttgart și FC Schalke 04, în care a bifat 126 de meciuri și a marcat 24 de goluri, oferind și 17 pase decisive. Fostul atacant al naționalei României consideră că Claudiu Petrila s-ar plia pe fotbalul din Germania, dar cu o condiție. Să pună mai mult accent pe pregătirea fizică.

„Mie îmi place Petrila, pe lângă calitate individuală arată o calitate la efort, fizic mi se pare închegat. Ai unde să crești la Petrila. E puști, încă are timp, nici eu nu eram la 22 de ani cine știe ce, mă refer din punct de vedere fizic.

Dacă are șansa să plece devreme altfel va pune și mușchi pe el, altfel va crește. Va fi un plus. Germania e o țară care pune accent pe partea fizică, te dezvoltă. Dar, da, pentru a trece la următorul nivel trebuie ca fizic să arate mult mai bine”, a declarat Cirprian Marica la Ora Exactă în Sport, pe PRO Arena. 

Ora Exactă în Sport este în direct pe PRO Arena, de luni până vineri de la 9:30 la 12:30, și în week-end de la 10:00 la 12:30.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!