VIDEO Anamaria Prodan nu mai iartă pe nimeni: „I-am tratat ca pe copiii mei și au făcut mizerii!”

Impresarul nu trece cu vederea că jucătorii pe care-i avea sub contract au semnat cu Giovanni Becali.

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 14 Mai 2022, 13:22
Data actualizarii: Sambata 14 Mai 2022, 13:33

Dennis Man (23 ani) a fost jucătorul Anemariei Prodan (49 ani). Doar că, atunci când s-a transferat de la FCSB la Parma, în iarna lui 2021,fotbalistul a fost dus în Italia de către Giovanni Becali (69 ani), ulterior semnând și un contract de colaborare cu acesta. 

Iar acest lucru a deranjat-o teribil pe Anamaria Prodan care l-a avertizat pe Man că-l va da în judecată. De asemenea, în acel moment, impresarul FIFA i-a adresat cuvinte dure și lui Gigi Becali (63 ani) și a dezvăluit că patronul FCSB a dorit să o scoată din schema transferului, oferindu-i 100.000 de euro. 

La un an și jumătate după ce a apelat la instanță, fosta parteneră a lui Laurențiu Reghecampf (46 ani) a precizat că procesul este încă în derulare. Dar este de părere că Dennis Man și Giovanni Becali nu vor fi declarați nevinovați.

Anamaria Prodan: „Cu mine, fiind avocat, e foarte greu!”

„Mi-a spus avocatul că s-a amânat încă o dată. Trebuie să se pronunțe. Toți care au făcut mizerii față de mine, pentru faptul că i-am ajutat toată viața și i-am tratat ca pe copiii mei, nu vor rămâne așa. Avem un contract. Cum eu mi l-am respectat, și ei trebuie să-l respecte. Fiind avocat, e foarte greu cu mine”, a declarat Anamaria Prodan.

De când a semnat cu Parma, Dennis Man a retrogradat în Serie B, bifând 41 de meciuri pentru gruparea din Italia, în care a reușit să marcheze 5 goluri și să ofere 3 pase decisive. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!