anamaria prodan Anamaria Prodan Reghecampf Laurentiu Reghecampf Fotbal intern

GALERIE FOTO Anamaria Prodan, necruțătoare cu Reghecampf: „Pentru noi a murit! Nu merită respectul nimănui!” Ce a deranjat-o

Anamaria Prodan a izbucnit când a văzut o nouă fotografie cu Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc. 

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 26 Noiembrie 2021, 17:05
Data actualizarii: Vineri 26 Noiembrie 2021, 17:37

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf sunt în plin divorț. Iar antrenorul Universității Craiova a fost surprins în mai multe rânduri alături de Corina Caciuc. 

Chiar dacă în primă fază a declarat că acele ipostaze nu-l incriminează pe Reghecampf, Anamaria Prodan nu s-a mai putut abține când Cancan l-a imortalizat, recent, pe tehnian alături de presupusa parteneră. Impresarul FIFA l-a acuzat pe Reghecampf de orice lipsă de respect și l-a avertizat că acesta este începutul declinului său. 

sursă foto: cancan.ro.

Anamaria Prodan: „M-am săturat de mizeria lui Reghecampf!”

Un om, un tată, un bărbat care nu merită respectul nimănui. Pentru noi, el a murit de multă vreme. Am mai spus! Am încercat să-l trezim. V-am spus că este compromis definitiv. Acesta este doar începutul degradării lui. Urmăriți traseul si îmi veţi da dreptate. Mă rog să nu-l mai vadă băiatul meu, căci abia reușim să ascundem mizeria lui! Serios, chiar m-am săturat de mizeria lui Reghecampf.

De astăzi gata! Am închis `forever`(n.r. - pentru totdeauana) subiectul `gâsca păcălită de, să zicem drăguț, vulpe`. Îi urez baftă în acest cumplit declin. Sper la bătrânețe să primească un pahar de apă, sau sa se mai poată uita în ochii jucătorilor acestei ţări, a patronilor, a președinților!

Sper ca toți acești oameni din fotbal sa le explice jucătorilor că antrenorul trebuie luat în seamă numai pe parte profesională. Niciodată pe parte de viață. Noi am mers mai departe, cum a spus, băiețelul meu superb, Laurentiu Jr., considerând că tati s-a rătăcit și încă nimeni nu îl găsește”, a declarat anamaria Prodan pentru realitatea sportivă.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!