Marti 01 Mai 2018, 16:19

"Am auzit ca a baut 62 de beri intr-o seara!" Starul din Liga 1 care a baut intr-o seara cat un roman intr-un AN! Dezvaluiri fabuloase


	"Am auzit ca a baut 62 de beri intr-o seara!" Starul din Liga 1 care a baut intr-o seara cat un roman intr-un AN! Dezvaluiri fabuloase

Consumul de bere creste serios in Romania de 1 mai. Nimeni n-o sa bata insa recordul unei foste vedete din Liga 1! :)

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicatia SPORT.RO pentru telefoane Android si iPhone!

Bucurati-va de fotbal! Spartak - PAOK, marti 14 august de la 20.30, in direct la Pro X!

Bucurati-va de fotbal! FCSB - Hajduk Split, joi 15 august de la 21.30, in direct la Pro TV!

Fostul coleg al lui Wesley de la Vaslui, Denis Zmeu, sustine ca la echipa umblau zvonuri legate de o 'performanta' incredibila a brazilianulu. Acesta ar fi baut 62 de beri intr-o singura seara! :)

Zmeu spune ca fotbalistul nu era niciodata mahmur a doua zi dupa distractii. Dadea mereu 100% la antrenamente si isi impresiona colegii. Daca Wesley ar fi reusit intr-adevar sa bea 62 de beri intr-o seara, atunci ar fi baut lejer media anuala de consum a unui cetatean. :) Conform statisticilor, un roman bea 14,4 litri de bere pe an, cu aproape 4 litri sub cat ar fi baut Wesley intr-o noapte.

"Mi-au spus multi ca a fost cules de cateva ori de sub mese. M-am mirat. Mi-a spus cineva ca a baut 62 de beri intr-o noapte, nu pot sa cred asa ceva. Si la Vaslui mai bea, dar dupa meci. Ne adunam cu totii, el lua patru-cinci beri. Hai, poate mai baga cateva, dar sa ajungi la 62... Probabil mai servea si la Vaslui, dar a doua zi era fresh la antrenament. Nu se cunostea! In plus, era Porumboiu acolo. Nu-si permitea sa faca asa ceva. Era un atacant incredibil, foarte inteligent", a dezvaluit Zmeu in PRO Sport.

Citeste si:
Român, printre persoanele decedate după prăbușirea viaductului din Italia