GALERIE FOTO Alexandru Boc a dat lovitura de start a meciului de pe "Ion Oblemenco". Gruparea lui Mihai Rotaru și-a prezentat "lupii tineri" performeri

Alexandru Boc Mihai Rotaru Universitatea Craiova Fotbal intern
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 27 Mai 2022, 20:48
Data actualizarii: Vineri 27 Mai 2022, 21:07

Atmosfera de pe "Ion Oblemenco", la meciul Universitatea - FC Botoșani. 

  • Barajul pentru Conference League, între Universitatea Craiova (locul 3 în play-off) și FC Botoșani (locul 2 în play-out și 8 în clasamentul general) se joacă pe stadionul ”Ion Oblemenco”.

Lovitura de start a meciului de pe "Ion Oblemenco" a fost dată de fostul mare internațional Alexandru Boc, în fața a 7.000 de spectatori prezenți pe arena din Craiova. 

Înaintea startului partidei, gruparea lui Mihai Rotaru și-a prezentat echipele care au excelat în acest sezon: formația Under 16, campioană națională, dar și pe cea Under 15, clasată pe locul al treilea în campionat. 

ECHIPELE DE START

Universitatea Craiova: Pigliacelli - Vlădoiu, Papp, Screciu, Vătăjelu - Al. Crețu, Mateiu - Gustavo, Baiaram, A. Ivan - Koljic; Rezerve: Lazar - Găman, M. Constantin, Bic, Căpățînă, Nistor, Roguljic, Cîmpanu, Markovic. Antrenor: Laurențiu Reghecampf

FC Botoșani: Pap - Braun, Dawa, Șeroni, Țigănașu - Haruț, Dican - Mateus, Papa, Jaja - M. Roman II; Rezerve: M. Contra - Mailat, E. Florescu, Patache, Dragu, Lupeta, Petkovski, D. Croitoru, Tîrcoveanu. Antrenor: Marius Croitoru 

Universitatea Craiova, locul 3 în play-off-ul Ligii 1, și FC Botoșani, locul 2 în play-out și 8 în clasamentul general, se înfruntă astăzi pe stadionul ”Ion Oblemenco” în barajul pentru prezența în ediția viitoare de Conference League, meci transmis în format LIVE TEXT de sport.ro de la ora 20:30.

”Îmi e greu să vorbesc despre acest meci, despre această alegere-regulament care există în momentul de faţă, dar asta este, ne supunem şi încercăm să jucăm meciul în aşa fel încât să ne câştigăm dreptul de a juca în Conference League, cu toate că nu înţeleg sensul”, a recunoscut Laurențiu Reghecampf, antrenorul Craiova.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!