VIDEO EXCLUSIV Starurile din echipa Legendelor Lumii au reacționat după meciul cu Generația de Aur! Mesajele deosebite ale lui Rivaldo și Stoichkov

legendele lumii Generatia de aur meci generatia de aur World Stars Nationala
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 26 Mai 2024, 22:23
Data actualizarii: Duminica 26 Mai 2024, 22:31

Generația de Aur s-a impus în fața Legendelor Lumii în meciul de retragere, scor 3-2, pe Arena Națională. Meciul a fost transmis în direct pe PRO TV și VOYO.

Pentru selecționata condusă de Jose Mourinho au marcat Rivaldo (minutul 21) și Pandev (minutul 28), în timp ce pentru ”Generația de Aur” au înscris Basarab Panduru (minutul 41), Gică Hagi (minutul 64) și Costel Gâlcă (minutul 72).

Mesaje superbe de la fotbaliștii din echipa Legendelor Lumii 

Cristian Zaccardo, Rivaldo sau Hristo Stoichkov sunt doar câteva dintre numele importante care și-au exprimat recunoștiința pentru evenimentul la care au participat.

"Mulțumesc lui Gică Hagi și Gică Popescu pentru o noapte unică", a scris Hristo Stoichkov pe contul de Instagram.

"Mulțumesc tuturor pentru o petrecere minunată... Generația de Aur", a fost mesajul lui Goran Pandev.

"Mulțumesc România pentru invitația de a participa la un meci special. Mulțumesc Generației de Aur pentru organizarea fantastică. A fost o noapte incredibilă! Felicitări tuturor, a fost fantastic să sărbătoresc cu voi!", a scris și Nuno Gomes.

"O plăcere enormă să iau parte la un meci eveniment al generației fantastice a României care a oferit atât de multe fotbalului în anii '90", a scris și Javier Saviola.

"Suntem mândrii că am luat parte la un meci special. De obicei nu sunt fericit când primesc gol, dar pot să trec ultimul gol marcat de Gică Hagi pentru echipa națională", a scris Frey.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sebafrey (@sebafrey)

"Mulțumesc România, a fost superb. Mai mult decât special", a fost mesajul lui Rivaldo.

"Mulțumesc România pentru ospitalitate. Foarte fericit să iau parte la acest eveniment. Atmosferă incredibilă", a fost mesajul lui Zaccardo.Generația de Aur a salutat publicul după meciul de adio pe www.sport.ro

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!